Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Katy Perry lansează noul album "Prism" în octombrie

Katy Perry și-a anunțat lansarea noului album "Prism" pe un tir auriu care se plimbă prin Los Angeles. Acesta a trecut și prin fața casei lui Adam Lambert care a postat imediat o fotografie pe Twitter.

Publicat

pe

Katy Perry
Katy Perry

Katy Perry va lansa un nou material după o pauză de 3 ani de la ultima apariție discografică, "Teenage Dream". Artista și-a anunțat albumul într-un mod mai puțin convențional: un tir auriu cu inscripția "Katy Perry - Prism - 10-22-13" care se plimbă pe străzile din Los Angeles. Cum au văzut mașina, fanii au început să posteze imagini cu ea pe internet. În plus, și starul pop Adam Lambert s-a întâlnit cu tirul auriu și a pus o poză pe Twitter împreună cu mesajul: "Yes @katyperry this is crazy!! Love it!"

Katy Perry promovează lansarea noului album pe un tir auriu

Katy Perry promovează lansarea noului album pe un tir auriu

Anul trecut Katy Perry a declarat că are o viziune clară despre noul album, de la artwork până la show-ul turneului. Legat de sound, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului "Teenage Dream" și că noul material va avea elemente mai "dark". "Prism" include numeroase colaborări cu artiști și producători ca Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților. Katy Perry a dezvăluit și 2 titluri de pe album: "Double Rainbow" și "Bad Photographs".

În același timp, artista a lansat și un parfum nou în luna mai, intitulat "Killer Queen" și produs de Coty. Este al treilea parfum al lui Perry, după "Purr" și "Meow", care au înregistrat vânzări foarte bune.

Katy Perry - "I Kissed A Girl" (Live la Letterman)

Trending