Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katie Melua a lansat "I Will Be There" - VIDEO

Katie Melua a lansat primul single de pe noul album "Ketevan". Piesa se numește "I Will Be There" și a fost interpretată pentru prima oară într-un concert în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival".

Publicat

pe

Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"
Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"

Katie Melua a lansat primul single de pe noul album "Ketevan". Piesa se numește "I Will Be There" și a fost interpretată pentru prima oară într-un concert în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival". Desfășurat în perioada 11 - 14 iulie la Palatul Buckingham, festivalul a marcat aniversarea a 60 de ani de la încoronarea reginei Elisabeta a II-a, celebrând totodată inovația și excelența în industrie și comerț. Katie Melua a urcat pe scenă în cea de-a treia zi a evenimentului, fiind acompaniată de o impresionantă orchestră.

Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"

Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"

Katie Melua a dezvăluit prima piesă de pe cel de-al șaselea material discografic. Albumul, intitulat "Ketevan", va marca 10 ani de carieră în industria muzicală și va fi promovat în cadrul unul concert de anvergură, ce va avea loc pe 2 octombrie 2013, la Roundhouse, Londra. "Ketevan" va fi lansat în UK pe data de 16 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Dramatico Entertainment Ltd.

"Acesta este noul meu album!! Data lansării oficiale în UK este 16 septembrie, luni!! Sunt extrem de nerăbdătoare ca voi toți să îl puteți asculta!!", anunța Katie Melua pe pagina sa de Facebook, mesajul fiind însoțit de coperta materialului discografic.

Lansarea celui de-al șaselea album Katie Melua marchează aniversarea a 10 ani de carieră în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul, artista de muzică pop, jazz și blues va susține un concert special în Londra.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012). În 2008 Katie Melua s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bogați artiști din UK, în 2011 averea sa fiind estimată la 12 milioane de lire.

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include 27 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial al artistei, Katie va ajunge în perioada 26 iulie - 10 decembrie 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "I Will Be There" (Coronation Festival Gala)

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending