Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
Al Di Meola
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Katie Melua a dezvăluit coperta viitorului album

Vezi coperta noului album Katie Melua, "Ketevan", ce va marca 10 ani de carieră în industria muzicală. Află unde va concerta artista anul acesta.
Katie Melua

Katie Melua

Katie Melua va lansa un nou material discografic toamna aceasta. Albumul, intitulat "Ketevan", va marca 10 ani de carieră în industria muzicală și va fi promovat în cadrul unul concert de anvergură, ce va avea loc pe 2 octombrie 2013, la Roundhouse, Londra. "Ketevan" va fi lansat în UK pe data de 16 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Dramatico Entertainment Ltd.

Katie Melua - "Ketevan" (copertă album)

Katie Melua - "Ketevan" (copertă album) (Foto: www.facebook.com)

"Acesta este noul meu album!! Data lansării oficiale în UK este 16 septembrie, luni!! Sunt extrem de nerăbdătoare ca voi toți să îl puteți asculta!!", anunța Katie Melua pe pagina sa de Facebook, mesajul fiind însoțit de coperta materialului discografic.

Lansarea celui de-al șaselea album Katie Melua marchează aniversarea a 10 ani de carieră în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul, artista de muzică pop și blues va susține un concert special în Londra.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012). În 2008 Katie Melua s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bogați artiști din UK, în 2011 averea sa fiind estimată la 12 milioane de lire.

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include 27 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial al artistei, Katie va ajunge în perioada 5 iulie - 10 decembrie 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "The Closest Thing to Crazy" (live)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maria Radu se reinventează în noul clip "Dacia ta"- VIDEOCLIP

Maria Radu revine în atenția fanilor cu noul single "Dacia ta" acompaniat de un clip de imagine. Artista are un...

Închide