Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake a lansat clipul "Take Back The Night" - VIDEO

Justin Timberlake revine cu un nou videoclip la piesa "Take Back The Night", extrasă de pe viitorul album care va apărea în această toamnă.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Clipul, în regia lui Jeff Nicholas, Jonathan Craven şi Darren Craig, este unul care ne prezintă personalitatea complexă a artistului, solist şi dansator deopotrivă, unul dintre cei mai cunoscuţi entertaineri de pe plan internaţional.

Justin Timberlake se află într-un periplu prin New York, unde se plimbă cu o maşină marca Chevelle SS, iar apoi ajunge în cartierul chinezesc şi execută variate mişcări de dans. Una dintre opririle sale este în Times Square, de unde ajunge într-un club şi repetă coregrafii alături de cei aflaţi pe ring. Deopotrivă, sunt prezentate secvenţe din concertele pe care Justin le-a susţinut în această perioadă pe Yankee Stadium.

Piesa disco, R&B, cu un uşor parfum retro, a fost scrisă în colaborare cu Timbaland, Jerome "J-Roc" Harmon şi James Fauntelroy, iar de producţia acesteia s-au ocupat JT, Timbaland şi J-Roc. Aceasta face parte de pe continuarea discului "The 20/20 Experience", programat pentru lansare în data de 30 septembrie la RCA Records. Noul material şi al patrulea din cariera solo a muzicianului, va conţine 11 piese, despre care aceasta a declarat:

"Am început prin a înregistra un volum imens de piese şi m-am oprit la 20 pe care le doream să facă parte de pe primul album. Dar, în timp ce mixam mi-am dat seama că sunt numeroase cele pe care le iubesc şi nu am putut rezista, aşadar a trebuit să le păstrez pentru o continuare şi un viitor material."

Piesa de faţă se anunţă un viitor hit, având toate ingredientele necesare. Urmăreşte noul clip marca JT mai jos.

VIDEO OFICIAL JUSTIN TIMBERLAKE - Take Back The Night

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending