Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Justin Timberlake a lansat clipul "Take Back The Night" - VIDEO

Justin Timberlake revine cu un nou videoclip la piesa "Take Back The Night", extrasă de pe viitorul album care va apărea în această toamnă.
Justin Timberlake

Justin Timberlake

Clipul, în regia lui Jeff Nicholas, Jonathan Craven şi Darren Craig, este unul care ne prezintă personalitatea complexă a artistului, solist şi dansator deopotrivă, unul dintre cei mai cunoscuţi entertaineri de pe plan internaţional.

Justin Timberlake se află într-un periplu prin New York, unde se plimbă cu o maşină marca Chevelle SS, iar apoi ajunge în cartierul chinezesc şi execută variate mişcări de dans. Una dintre opririle sale este în Times Square, de unde ajunge într-un club şi repetă coregrafii alături de cei aflaţi pe ring. Deopotrivă, sunt prezentate secvenţe din concertele pe care Justin le-a susţinut în această perioadă pe Yankee Stadium.

Piesa disco, R&B, cu un uşor parfum retro, a fost scrisă în colaborare cu Timbaland, Jerome "J-Roc" Harmon şi James Fauntelroy, iar de producţia acesteia s-au ocupat JT, Timbaland şi J-Roc. Aceasta face parte de pe continuarea discului "The 20/20 Experience", programat pentru lansare în data de 30 septembrie la RCA Records. Noul material şi al patrulea din cariera solo a muzicianului, va conţine 11 piese, despre care aceasta a declarat:

"Am început prin a înregistra un volum imens de piese şi m-am oprit la 20 pe care le doream să facă parte de pe primul album. Dar, în timp ce mixam mi-am dat seama că sunt numeroase cele pe care le iubesc şi nu am putut rezista, aşadar a trebuit să le păstrez pentru o continuare şi un viitor material."

Piesa de faţă se anunţă un viitor hit, având toate ingredientele necesare. Urmăreşte noul clip marca JT mai jos.

VIDEO OFICIAL JUSTIN TIMBERLAKE - Take Back The Night

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry lansează noul album "Prism" în octombrie

Katy Perry și-a anunțat lansarea noului album "Prism" pe un tir auriu care se plimbă prin Los Angeles. Acesta a...

Închide