Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake, Jay-Z, Timbaland și Nas lansează "Sinatra In The Sand"

Timbaland a confirmat că este producătorul viitorului album al rapperului Nas și că acesta a colaborat cu Justin Timberlake și Jay-Z pentru o nouă piesă.

Publicat

pe

Justin Timberlake, Jay-Z, Nas și Timbaland în studio, iunie 2013
Justin Timberlake, Jay-Z, Nas și Timbaland în studio, iunie 2013 │ FOTO: instagram.com

La începutul lunii iunie fotograful Lenny S cunoscut drept Kodak Man a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Jay-Z, Justin Timberlake, Nas și Timbaland aflați într-un studio de înregistrări. Fotografia a apărut peste tot alături de speculații privind o posibilă colaborare între cei 4 artiști.

După aproape 2 luni, Timbaland confirmă că au realizat o piesă împreună, precizând chiar și titlul ei - "Sinatra In The Sand". Potrivit producătorului, Justin îl imită pe Frank Sinatra cu succes. Timbaland a mai anunțat și că va produce viitorul album al lui Nas, pe care am avut ocazia să-l vedem live în premieră la B'ESTFEST 2013.

În cadrul unui interviu pentru Revolt TV, pe care îl puteți urmări mai jos, producătorul atinge subiecte precum revenirea lui Missy Elliot, turneul cu Jay-Z, dar și duetele post-mortem realizate de Drake și Chris Brown cu Aaliyah. Artista, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident aviatic, a devenit protejata lui Timbaland și Missy Elliot la vârsta de numai 17 ani. Cei doi s-au ocupat de al doilea album al tinerei artiste, "One in a Million", care a fost motorul unui succes enorm. Au rămas numeroase înregistrări cu Aaliyah nelansate, lucrate împreună cu Timbaland și Missy Elliot. Din acest motiv, cei doi s-au supărat că nu au fost implicați în vreun fel în realizarea duetelor lansate de Drake și Chris Brown. În plus, Timbaland a iubit-o în secret pe Aaliyah de când a cunoscut-o. Din cauza diferenței de vârstă (7 ani), producătorul nu și-a dezvăluit niciodată sentimentele și a fost ca un frate mai mare pentru artistă.

(Despre duetele cu Aaliyah) Nu vor funcționa pentru că muzica lui Aaliyah merge doar cu sufletul pereche, care sunt eu.

(Despre Drake) Va fi prezent printre noi pentru o perioadă lungă de timp. Am vorbit cu fratele mai mare Jay și i-am zis că trebuie să-l îmbrățisăm pe acest soldat tânăr - Timbaland

Timbaland vorbește despre Aaliyah, Drake, Nas

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending