Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Justin Timberlake, Jay-Z, Timbaland și Nas lansează "Sinatra In The Sand"

Timbaland a confirmat că este producătorul viitorului album al rapperului Nas și că acesta a colaborat cu Justin Timberlake și Jay-Z pentru o nouă piesă.
Justin Timberlake, Jay-Z, Nas și Timbaland în studio, iunie 2013

Justin Timberlake, Jay-Z, Nas și Timbaland în studio, iunie 2013

La începutul lunii iunie fotograful Lenny S cunoscut drept Kodak Man a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Jay-Z, Justin Timberlake, Nas și Timbaland aflați într-un studio de înregistrări. Fotografia a apărut peste tot alături de speculații privind o posibilă colaborare între cei 4 artiști.

După aproape 2 luni, Timbaland confirmă că au realizat o piesă împreună, precizând chiar și titlul ei - "Sinatra In The Sand". Potrivit producătorului, Justin îl imită pe Frank Sinatra cu succes. Timbaland a mai anunțat și că va produce viitorul album al lui Nas, pe care am avut ocazia să-l vedem live în premieră la B'ESTFEST 2013.

În cadrul unui interviu pentru Revolt TV, pe care îl puteți urmări mai jos, producătorul atinge subiecte precum revenirea lui Missy Elliot, turneul cu Jay-Z, dar și duetele post-mortem realizate de Drake și Chris Brown cu Aaliyah. Artista, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident aviatic, a devenit protejata lui Timbaland și Missy Elliot la vârsta de numai 17 ani. Cei doi s-au ocupat de al doilea album al tinerei artiste, "One in a Million", care a fost motorul unui succes enorm. Au rămas numeroase înregistrări cu Aaliyah nelansate, lucrate împreună cu Timbaland și Missy Elliot. Din acest motiv, cei doi s-au supărat că nu au fost implicați în vreun fel în realizarea duetelor lansate de Drake și Chris Brown. În plus, Timbaland a iubit-o în secret pe Aaliyah de când a cunoscut-o. Din cauza diferenței de vârstă (7 ani), producătorul nu și-a dezvăluit niciodată sentimentele și a fost ca un frate mai mare pentru artistă.

(Despre duetele cu Aaliyah) Nu vor funcționa pentru că muzica lui Aaliyah merge doar cu sufletul pereche, care sunt eu.

(Despre Drake) Va fi prezent printre noi pentru o perioadă lungă de timp. Am vorbit cu fratele mai mare Jay și i-am zis că trebuie să-l îmbrățisăm pe acest soldat tânăr - Timbaland

Timbaland vorbește despre Aaliyah, Drake, Nas

Citește mai multe despre Jay-ZJustin TimberlakeNas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
70 de tehnicieni montează scena trupei Rammstein la Rock the City 2013

Echipa de producție a festivalului Rock the City 2013 și-a început activitatea la Romexpo, unde pregătește scena pentru formațiile ce...

Închide