Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

James Blunt lansează în octombrie albumul "Moon Landing" - TRAILER

Aselenizarea va căpăta în curând o nouă semnificație, cel puțin pentru fanii James Blunt. Artistul britanic va lansa în octombrie albumul "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble".
James Blunt

James Blunt

Aselenizarea va căpăta în curând o nouă semnificație, cel puțin pentru fanii James Blunt. Artistul britanic va lansa în octombrie albumul "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble". Albumul, înregistrat în Los Angeles și finalizat în urmă cu două săptămâni, beneficiază de un trailer ce include un sample al unei piese noi, "Blue On Blue".

James Blunt

James Blunt (Foto: www.facebook.com)

Anunțul privind noul album James Blunt a fost făcut prin intermediul unui mail, trimis către toți fanii artistului care s-au abonat la newsletter-ul său.

"Dragul meu prieten,

Îți scriu pentru a te anunța pe tine înaintea tuturor că voi lansa un nou album. Săptămâna trecută am încheiat înregistrările în Los Angeles și sunt extrem de entuziasmat. Se numește "Moon Landing" și va fi lansat pe piață în octombrie. Sound-ul albumului transmite multă emoție, gravitând în jurul unor sentimente precum singurătate și dor. Am pus foarte multă pasiune în realizarea lui și nu aș fi putut fi mai încântat de rezultat. Sper să îți placă și ție. (....)

Cele bune,

James"

Noul album al lui James Blunt vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care anunța că va lua o pauză nedefinit de lungă.

"Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă."

Cel mai recent album al artistului, "Some Kind Of Trouble", a fost lansat în 2010. Acesta a atins prima poziție în Swiss Albums Chart, German Downloads Chart și French Digital Albums Chart, iar în European Top 100 Albums s-a clasat pe locul al doilea.

James Blunt - "Moon Landing"

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atoms For Peace iese din Spotify, Nigel Godrich critică mecanismul de plată

Spotify nu reprezintă o soluție de monetizare pentru noii artiști, este concluzia la care a ajuns Nigel Godrich, producătorul trupei...

Închide