Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Iron Maiden aduce Maiden England în Piața Constituției - DETALII NOI

Turneul IRON MAIDEN - Maiden England va fi prezentat pentru prima oară în România pe 24 iulie. Află noi detalii despre productie si setlist.
Mascota Iron Maiden, Eddie

Mascota Iron Maiden, Eddie

Celebrul turneul "Maiden England" al grupului Iron Maiden va fi prezentat pentru prima oară în România, pe 24 iulie 2013 în Piața Constituției. În anii 80, "Maiden England" a fost considerat unul dintre cele mai reușite turnee ale unui grup heavy metal. Derulat în 1988, acesta a promovat discul "Seventh Son Of A Seventh Son". Anul 2013 readuce în atenție "Maiden England", iar concertul din 24 iulie va oferi fanilor Iron Maiden din România un show de excepție.

Ed Force One va ateriza la București cu un Eddie de 4 tone

Iron Maiden va ateriza în România cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de către solistul grupului, Bruce Dickinson. În Piața Constituției trupa va fi așteptată pe o scenă de 18 m lungime, 15 adâncime și 1,8 m înălțime, pe care se va amplasa instalația de sunet și lumini, totul fiind construit într-un stil grandios. Pe lângă jocurile de lumini de mare efect, Iron Maiden va prezenta un decor impresionant format din cel puțin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, iar punctul de atracție va fi mascota grupului, Eddie the Head.

Mascota Iron Maiden, Eddie

Mascota Iron Maiden, Eddie

Uriașa mascotă Eddie cântărește 4 tone și este pusă în mișcare de un dispozitiv hidraulic, oferind senzații tari pe parcursul concertului. Decorurile fastuoase sunt create de celebrul Derek Riggs, contribuind la atmosfera celui mai tare concert heavy metal din România pe 2013. Din setlistul pregătit pentru Piața Constituției vor face parte celebrele piese Iron Maiden: "Can I Play With Madness", "Fear Of The Dark", "The Number Of The Beast" și "2 Minutes To Midnight".

Concertul Iron Maiden este prezentat de către Marcel Avram și East European Events în colaborare cu D&D East Entertainment. Biletele se găsesc pe eventim.ro, prețurile fiind următoarele:

  • 170,40 lei (normal circle)
  • 202,35 lei (silver circle)
  • 255,60 lei (golden circle)

VOODOO SIX și ANTHRAX în deschidere

În deschiderea concertului Iron Maiden vor concerta grupurile Voodoo Six și Anthrax. Voodoo Six vine din Marea Britanie și reprezintă noul val hard rock. Trupa a editat patru albume, cel recent fiind "Songs To Invade Countries To" (2013).

Anthrax

Trupa Anthrax

Format în anul 1981, Anthrax este considerat un pionier al genului thrash metal. Grupul a venit pentru prima dată în România în 2010  cu ocazia festivalului Sonisphere, unde a concertat alături de Slayer, Megadeth și Metallica sub egida Big Four. În 2013, Anthrax revine la București cu un alt tip de show, iar printre piesele ce nu vor lipsi din Piața Constituției se numără "Antisocial", "Indians", dar și piese de pe noul material discografic, EP-ul "Anthems" (2013).

VIDEO: Iron Maiden - Maiden England

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AnthraxBruce DickinsonIron MaidenVoodoo Six
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
One a lansat primul clip din carieră, "Un nou început" - VIDEOCLIP

Urmărește primul videoclip al trupei One, realizat pentru piesa "Un nou început". Clipul îi are în prim plan pe Criss...

Închide