Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Iron Maiden a ocupat Piața Constituției - PROGRAM

Pregătirile pentru concertul Iron Maiden au intrat în linie dreaptă, scena fiind ridicată pentru o nouă oprire a turneului Maiden England. Zeci de mii de voci vor răsuna pe refrenele celebrelor piese "Fear Of The Dark", "The Number Of The Beast" și "2 Minutes To Midnight".
Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

UPDATE: Urmărește galeriile foto cu Iron Maiden și Anthrax în concertele de pe 24 iulie.

Trupa britanică revine pentru a patra oară în România, solistul aviator Bruce Dickinson urmând să concerteze pentru a doua oară la București. Dacă fanii Iron Maiden din Cluj-Napoca i-au putut urmări în urmă cu trei ani, capitala este însetată de heavy metal. Zeci de mii de voci vor răsuna pe refrenele celebrelor "Fear Of The Dark", "The Number Of The Beast" și "2 Minutes To Midnight". Trupa Iron Maiden va urca pe scenă pe înserat, după concertele Voodoo Six și Anthrax.

Evenimentul de pe 24 iulie va începe de la ora 18.00, porțile deschizându-se la ora 16.30. Accesul se va face prin două zone de pe bulevardul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie și dinspre bulevardul Națiunilor Unite. Circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Libertății între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunilor Unite, precum și pe Bd. Unirii între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției. Restricțiile vor rămâne valabile până la ora 3 noaptea.

Spectatorii din Piața Constituției vor avea de înfruntat temperaturi de aprox. 30 de grade Celsius. Berea ce va fi pusă la dispoziție pentru răcorire va fi Ursus, iar un jeton Raiffeisen va costa 7 lei.

Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

Scena noului turneu England Maiden era deja ridicată marți în Piața Constituției. Aceasta este îndreptată cu fața spre Casa Poporului, setup-ul fiind cel văzut la concertul Bon Jovi. Scena Maiden are o lungime de 18 metri, o adâncime de 15 și o înălțime de 1,8 metri. Instalațiile de sunet și lumini vor contribui la o atmosferă grandioasă. Decorul va fi format din cel puțin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, iar punctul de atracție va fi mascota grupului, Eddie the Head.

Formația lui Steve Harris a ales special locația, organizatorii preferând Romexpo pentru a reduce cheltuielile având în vedere suita de evenimente Iron Maiden - Rock The City - Sting. Iron Maiden va ateriza în România în ziua concertului și va decola imediat după acesta. Avionul Ed Force One este pilotat chiar de către solistul grupului, Bruce Dickinson.

Casa Poporului in timpul pregatirilor pentru concertul Iron Maiden din Piata Constitutiei

Casa Poporului in timpul pregatirilor pentru concertul Iron Maiden din Piata Constitutiei

Biletele vor putea fi cumpărate și de la intrarea în zona de concert, dar se recomandă evitarea cozilor din piață, prin achiziția lor în timpul zilei de pe Eventim sau de la centrele afiliate din oraș. Organizatorii concertului Iron Maiden sunt Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment. Securitatea la concert va fi asigurată de Shelter Security, firmă ce a mai oferit servicii la concertele Bon Jovi și festivalurile Rock The City și SummerWell.

Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

Pregatirile zonei pentru concertul Iron Maiden in Piata Constitutiei

Turneul Maiden England marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” și ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” și cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009”, turneu în care au concertat în fața a peste doua milioane de fani din aproape 40 de ari, zburând între show-uri pe cinci continente cu avionul lor personalizat Boeing 757, denumit “Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”. Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" și în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumută numele acestui turneu.

Iron Maiden - Maiden England

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul unui abonament la ROCK THE CITY 2013

InfoMusic a extras câștigătorul unui abonament la festivalul Rock the City 2013 ce are loc în weekend-ul 27-28 iulie la...

Închide