Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Inna a lansat "Be My Lover" - VIDEOCLIP

Inna a lansat videoclipul piesei "Be My Lover", un single ce abordează un stil electro-dance, perfect pentru o atmosferă de club.
Inna -

Inna - "Be My Lover" (secvență videoclip)

Inna a lansat videoclipul piesei "Be My Lover", un single ce abordează un stil electro-dance, perfect pentru o atmosferă de club. În România artista promovează piesa "Spre mare", compusă și produsă de către Inna în colaborare cu cei de la The Farmers, adică Andrei Prodan și Claudiu Ursache.

Inna - "Be My Lover" (secvență videoclip)

Inna - "Be My Lover" (secvență videoclip)

După un single compus special pentru publicul din țară - "Spre mare" -, Inna lansează un nou videoclip, targetul vizat de această dată fiind în esență fanii din afara granițelor. Videoclipul și ritmurile electro ale piesei "Be My Lover" transmit o energie molipsitoare, invitând publicul la dans și distracție. "Be My Lover" este un cover după hit-ul cu același nume al trupei La Bouche și un potențial imn al verii, pe care îl vom auzi cu siguranță în multe dintre cluburile din România, dar și din afara țării.

Recent, Inna a încheiat turneul "Party Never Ends" din Mexic, acesta fiind al patrulea la număr pe care artista îl susține acolo. Cântăreața a concertat în Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez și în cadrul unui festival din Acapulco. Show-ul de la Auditorio Nacional, care a încheiat turneul, a fost sold out. A fost pe departe una dintre cele mai frumoase experiențe atât pentru Inna, cât și pentru cei 10.000 de fani prezenți care au cântat, au dansat și s-au bucurat de muzica artistei. În afară de concerte, Inna a participat la numeroase emisiuni TV - radio și a susținut o sesiune de autografe pentru 1.500 de fani. Ținutele purtate de artistă în acest turneu au avut ca inspirație cultura mexicană, mai precis pe Frida Kahlo, celebra pictoriță originară din Mexic. În prezent, Inna a început un nou turneu în Statele Unite, unde va susține concerte în Detroit, New York, Chicago și Washington.

Inna - "Be My Lover"

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE