Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Informații de acces și programul pentru concertul Sting

Sting revine în România cu turneul Back To Bass. Artistul va cânta cele mai cunoscute hituri ale sale la Romexpo, pe 31 iulie. Organizatorii evenimentului au anunțat care sunt regulile de acces, prețurile biletelor și interdicțiile pentru concert.

Publicat

pe

Sting

Urmărește galeriile foto: concertul Sting, concertul Mike & The Mechanicsconcertul James Walsh.

UPDATE: În ciuda zvonurilor care au circulat în dimineața de 31 iulie pe diverse canale media, unde s-a afirmat că Sting nu a ajuns în România, concertul muzicianului STING va avea loc astăzi la Romexpo. Potrivit organizatorilor, inițial, era prevăzut ca Sting să ajungă în România pe 30 iulie, dar muzicianul a ales în cele din urmă să vină abia miercuri. De aici au apărut tot felul de speculații însă un lucru este cert: Sting va putea fi văzut live diseară la Romexpo.

Turneul lui Sting "Back To Bass" se va încheia cu un concert la București, pe 31 iulie. Spectacolul va avea loc la Romexpo și va fi poate ultima șansă de a asculta live celebrele hituri ale artistului ca "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" sau "Englishman in New York". În deschidere vor cânta James Walsh și Mike & The Mechanics.

Ora de începere a primului recital este 18.00, Sting fiind așteptat pe scenă la ora 21.00. Evenimentul este organizat de Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment.

Bilete la concertul lui Sting

În ziua concertului publicul va putea cumpăra bilete de la punctul de vânzare Eventim ce va fi amplasat la Romexpo - la poarta B (dinspre Bulevardul Expoziției). Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a evita cozile de la locație.

  • Normal Circle - 144,84 lei
  • Silver Circle - 204,48 lei
  • Golden Circle - 272,64 lei
  • Tribună - 479,25 lei

Accesul publicului la concertul Sting

Accesul publicului în locația de concert se va face printr-o singură poartă - Poarta B (intrarea din Bulevardul Expoziției) începând cu ora 16:00.

Interdicții la concertul Sting

În locația concertului nu va fi permis accescul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale și semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, este interzis accesul cu umbrele, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să vină cu pelerine, în caz de ploaie.

Sting - "Englishman In New York"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster_Sting_Bucuresti_Romexpo_iulie_2013
Concerte miercuri, 31 iulie 2013

Sting

Loc
Romexpo

Trending