Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Profită de promoție: Reduceri de -45% în SuperSale ELECTRO @ eMAG!

HateSphere concertează la festivalul Metalhead Meeting

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România.

Hatesphere

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România. Show-ul va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat în luna martie, însă cei prezenți la concert vor auzi toate hiturile care i-au consacrat pe suedezi.

Hatesphere

Hatesphere

HateSphere a fost formată în Arhus, Danemarca de către chitaristul Peter "Pepe" Hansen în anul 2000, și a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internaţional. Deşi trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componenţă, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregătiţi să cucerească publicul din România. Concertul de la Bucureşti va promova cel de-al şaptelea album de studio HateSphere, lansat în 2011 şi intitulat "The Great Bludgeoning", un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compoziţiile de început ale danezilor.

HateSphere - "Resurrect with a Vengeance"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VUNK a lansat "Așa și?" - VIDEOCLIP

VUNK a lansat videoclipul piesei "Asa și?", single declarat imnul optimiștilor. Trupa ne invită să ne distrăm și ne îndeamnă...

Închide