Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

HateSphere concertează la festivalul Metalhead Meeting

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România.

Hatesphere

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România. Show-ul va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat în luna martie, însă cei prezenți la concert vor auzi toate hiturile care i-au consacrat pe suedezi.

Hatesphere

Hatesphere

HateSphere a fost formată în Arhus, Danemarca de către chitaristul Peter "Pepe" Hansen în anul 2000, și a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internaţional. Deşi trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componenţă, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregătiţi să cucerească publicul din România. Concertul de la Bucureşti va promova cel de-al şaptelea album de studio HateSphere, lansat în 2011 şi intitulat "The Great Bludgeoning", un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compoziţiile de început ale danezilor.

HateSphere - "Resurrect with a Vengeance"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VUNK a lansat "Așa și?" - VIDEOCLIP

VUNK a lansat videoclipul piesei "Asa și?", single declarat imnul optimiștilor. Trupa ne invită să ne distrăm și ne îndeamnă...

Închide