Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

HateSphere concertează la festivalul Metalhead Meeting

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România.

Publicat

pe

Hatesphere

Trupa HateSphere este al doilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă noul nume anunţat, evenimentul îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România. Show-ul va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat în luna martie, însă cei prezenți la concert vor auzi toate hiturile care i-au consacrat pe suedezi.

Hatesphere

Hatesphere

HateSphere a fost formată în Arhus, Danemarca de către chitaristul Peter "Pepe" Hansen în anul 2000, și a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internaţional. Deşi trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componenţă, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregătiţi să cucerească publicul din România. Concertul de la Bucureşti va promova cel de-al şaptelea album de studio HateSphere, lansat în 2011 şi intitulat "The Great Bludgeoning", un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compoziţiile de început ale danezilor.

HateSphere - "Resurrect with a Vengeance"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster_Metalhead_Meeting_2013
Festivaluri sâmbătă, 21 septembrie 2013

Metalhead Meeting

Loc
Arenele Romane

Trending