Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Old Blacks Rock & More Festival
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Goldfrapp a lansat clipul piesei "Drew" - VIDEO

Goldfrapp încep promovarea unui nou material cu un prim extras. Single-ul ales se numeşte "Drew" şi puteţi urmări clipul acestuia pe InfoMusic.
Alison Goldfrapp

Alison Goldfrapp

Trupa Goldfrapp revine în atenţie cu primul extras de pe noul album intitulat "Tales Of Us". Single-ul de faţă se numeşte "Drew" şi beneficiază de un videoclip încărcat în simbolistică, erotism şi sensibilitate.

Clipul este alb-negru şi suprinde prin diversitatea cadrelor, aducând aminte de primul album al formaţiei ("Felt Mountain") şi în special de discursul sonor aflat în melodia "Lovely Head". De data aceasta, videoclipul pentru "Drew" pune în evidenţă aparenta simplitate a partiturii muzicale şi frânturi din momente intime, de dragoste şi de analiză a subconştientului. Piesa este una care reuşeşte să creeze o anumită ambianţă, presarată cu melancolie, vocea solistei Alison funcţionând precum un real pansament afectiv.

Lisa Gunning, cea care a regizat clipul, va semna şi filmul noului material de studio Goldfrapp, urmând ca acesta să fie vizionat în cinematografe la finalul acestui an.

"Tales Of Us" se anunţă deja un album cinematic, misterios, de o veritabilă încărcatură spirituală şi urmează a fi lansat pe data de 9 septembrie la casa de discuri Mute din Marea Britanie. Toate piesele noi aflate pe acest disc vor fi interpretate în două spectacole sold-out din cadrul Manchester International Festival pe 17 şi 18 iulie. Concertele din această vară ale trupei vor fi urmate de un turneu european de promovare în lunile octombrie şi noiembrie.

Goldfrapp reprezintă un nume important în muzica electronică, fiind un band înfiinţat în anul 1999. Din acesta fac parte Alison Goldfrapp și Will Gregory, solista fiind singura care apare pe majoritatea coperţilor albumelor, discurilor single şi în clipuri. Urmăriţi mai jos noul videoclip al trupei:

VIDEOCLIP OFICIAL GOLDFRAPP - Drew

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi ocupă locul 1 în topul trupelor cu cele mai mari încasări din concerte

Jon Bon Jovi și trupa lui sunt în continuare lideri când vine vorba de vânzarea de bilete. Potrivit revistei Pollstar,...

Închide