Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Franz Ferdinand a lansat un nou clip, "Love Illumination" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 un nou album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Love Illumination" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Franz Ferdinand

După o pauză de patru ani, scoțienii de la Franz Ferdinand vor lansa cel de-al 4-lea material discografic, intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action", pe 27 august 2013 prin intermediul casei de discuri casei de discuri Domino Records. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Love Illumination" și poate fi urmărit mai jos.

"Right Thoughts, Right Words, Right Action" conține zece piese și a fost înregistrat în ultimul an într-o serie de studiouri diferite din Marea Britanie, Scoția, Suedia și Norvegia. Trupa a interpretat live o mare parte din melodii iar reacția publicului a fost foarte bună. Discul va fi disponibil în mai multe formate inclusiv dublu CD, vinil, ediție limitată, ediție deluxe, format digital și nu numai.

Botezată după arhiducele austriac Franz Ferdinand, trupa şi-a început drumul către glorie la Glasgow, în 2002 iar primul succes a venit odată cu single-ul "Take Me Out", extras de pe albumul de debut lansat în 2004. Cu un stil ce amestecă genurile indie rock cu post-punk, dance-punk şi indie rock, grupul este renumit pentru show-urile live electrizante iar până în prezent a avut numeroase apariţii la festivaluri celebre precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

În prezent, trupa activează în componenţa Alex Kapranos (voce, chitară), Bob Hardy (bass), Nick McCarthy (chitară, clape, voce) şi Paul Thomson (tobe, percuţie, voce).

Franz Ferdinand - "Love Illumination"

Tracklist "Right Thoughts, Right Words, Right Action":

  1. Right Action
  2. Evil Eye
  3. Love Illumination
  4. Stand on the Horizon
  5. Fresh Strawberries
  6. Bullet
  7. Treason! Animals.
  8. The Universe Expanded
  9. Brief Encounters
  10. Goodbye Lovers & Friends

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filmul biografic despre Jimi Hendrix are premiera la TIFF 2013 - FOTO

Andre 3000 de la OutKast a intrat în pielea lui Jimi Hendrix în noul film biografic ce va avea premiera...

Închide