Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Eminem vorbește despre dependența de droguri și supradoze - VIDEO

Eminem a vorbit deschis despre propria dependență de droguri, supradoze și recuperare în cadrul noului documentar "How To Make Money Selling Drugs" - VIDEO
Eminem

Eminem

Eminem a vorbit deschis despre propria experiență cu drogurile și despre cum a supraviețuit unei supradoze, în cadrul unui nou documentar. Intitulat "How To Make Money Selling Drugs", filmul a avut premiera săptămâna trecută în câteva cinematografe din Statele Unite. De asemenea, acesta este disponibil în iTunes. Pe YouTube a fost publicat un fragment cu Eminem pe care îl puteți urmări mai jos.

Eminem

Eminem

Rapperul povestește că nu își amintește exact când a început consumul de droguri să fie o problemă. Acesta explică că nu a simțit niciodată că are o dependență întrucât nu a ajuns niciodată să foloseasc heroină, cocaină sau canabis. Drogurile de care a abuzat Eminem au fost Vicodin, Valium și Xanax. Acestea sunt de fapt niște medicamente prescrise pentru a trata dureri, anxietate, depresie etc.

"Oamenii au încercat să-mi spună că am o problemă. Atunci spuneam: Dă persoana asta afară. Nu îmi vine să cred că mi-a zis așa ceva. Nu știe nimic despre viața mea...Te lupți cu întrebarea dacă ai sau nu o problemă. Poți să o controlezi sau nu? Iar eu chiar am crezut că pot să o controlez" - Eminem

Consumul medicamentelor din această categorie trebuie să fie controlat și realizat sub supravegherea doctorului întrucât ele pot provoca foarte ușor dependență, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Eminem. Situația a degenerat până în momentul în care artistul a luat o supradoza și a fost la un pas de moarte.

"Dacă ajungeam cu 2 ore mai târziu la spital, muream. Organele mele cedau. Ficatul meu, rinichii, totul...Nu credeau că o sa supraviețuiesc. Era să mor" - Eminem 

Eminem - "Recovery" (album lansat în 2010)

Eminem - "Recovery" (album lansat în 2010)

După o lună de la incident, rapperul a revenit la aceeași cantitate de pastile. Acesta lua până la 60 de Valium și 30 de Vicodin într-o singură zi. Era panicat de faptul că putea să moară în fiecare zi și că în starea sa nu putea să mai fie alături de copiii săi. A  ajuns în punctul în care nu mai putea să doarmă și toate simțurile au intrat într-o amorțeală. Procesul de refacere este extrem de dificil la început, dar nu imposibil. Eminem mărturisește că viața devine din ce în ce mai frumoasă. Trebuie să ai răbdare, putere și determinare.

"Efectiv am fost treaz 24 de ore timp de 3 săptămâni. Adică nu am dormit deloc, nici măcar nu am ațipit un minut. Eram pur și simplu treaz, în transă și mă uitam la televizor... Trebuia să-mi recuperez abilitățile de locomție, de vorbire.. A fost un proces de învățare. Am reușit să fiu fericit și să mă bucur de viață fără să consum nimic. Deci aș spune tuturor că viața devine din ce în ce mai bună" - Eminem

Documentarul regizat de Matthew Cooke și coprodus de Adrian Grenier evidențiază pericolul acestor medicamente prescrise pacienților mult prea ușor. Una din zece persoane consumatoare de Vicodin, Valium sau Xanax ajunge să fie dependentă de ele. De asemenea, documentarul pătrunde în lumea drogurilor de toate tipurile și include interviuri cu traficanți de droguri, agenți DEA și cu celebrități precum 50 Cent, Woody Harrelson și Susan Sarandon.

Eminem despre dependența sa de droguri ("How To Make Money Selling Drugs")

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby lansează un nou album, "Innocents" - AUDIO

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents"....

Închide