Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Elton John mulțumește fanilor, după operația complicată de apendice

Mii de fani i-au trimis mesaje de susținere lui Elton John când au aflat că va fi operat de apendice. Artistul se află în perioada de recuperare și le-a transmis fanilor că abia așteaptă să-i revadă în concerte și să le mulțumească personal pentru grijă.
Elton John

Elton John

Elton John a trecut cu bine printr-o operație complicată de apendice, iar fanii nu au rămas indiferenți și i-au trimis numeroase mesaje de încurajare. Artistul a rămas impresionat de atenția și afecțiunea acestora, astfel că a cerut echipei sale să posteze pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire.

Aș vrea să mulțumesc miilor de oameni care mi-au trimis felicitări și mesaje de susținere în decursul ultimelor două săptămâni. Urările voastre m-au emoționat cu adevărat și vor juca un rol important în recuperarea mea.

Abia aștept să vă revăd și să vă mulțumesc personal când voi relua concertele mai târziu anul acesta. Între timp, să știți că mă consider un om binecuântat pentru că am niște fani care au atâta grijă și considerație față de mine.

Cu toată dragostea mea,

Elton

Artistul a fost nevoit să-și suspende turneul european la începutul lunii iulie din cauza apendicelui inflamat. Inițial acesta a crezut că a făcut toxiinfecție alimentară, dar în timpul unui concert în Germania durerile au fost atât de mari încât Elton John a trebuit să oprească spectacolul. După mai multe investigații doctorii au descoperit că starea apendicului este gravă și i-au administrat medicamente pentru a preveni riscul unei septicemii. Elton John a intrat în operație după câteva săptămâni de tratament, când nivelul toxinelor s-a redus.

Operația a fost de succes și în prezent, acesta se află perioada de recuperare, ceea ce înseamnă că va trebui să mai stea câteva luni departe de scenă. Artistul speră să reia turneul în luna septembrie, când are programat și un concert la iTunes Festival, din Londra. Elton John promovează "The Diving Board", primul album solo al acestuia din ultimii 7 ani. Material, produs de T Bone Burnett, va apărea pe 16 septembrie. Recent, artistul a lansat un lyric video pentru "Home Again", pentru primul single extras de pe disc.

Elton John live la Aniversarea Yamaha - 125 de ani

 

Citește mai multe despre Elton John
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Detalii program şi reguli de acces la Rock The City 2013

Rock The City va avea loc în zilele de 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București. Organizatorii evenimentului...

Închide