Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Elton John mulțumește fanilor, după operația complicată de apendice

Mii de fani i-au trimis mesaje de susținere lui Elton John când au aflat că va fi operat de apendice. Artistul se află în perioada de recuperare și le-a transmis fanilor că abia așteaptă să-i revadă în concerte și să le mulțumească personal pentru grijă.

Publicat

pe

Elton John
Elton John

Elton John a trecut cu bine printr-o operație complicată de apendice, iar fanii nu au rămas indiferenți și i-au trimis numeroase mesaje de încurajare. Artistul a rămas impresionat de atenția și afecțiunea acestora, astfel că a cerut echipei sale să posteze pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire.

Aș vrea să mulțumesc miilor de oameni care mi-au trimis felicitări și mesaje de susținere în decursul ultimelor două săptămâni. Urările voastre m-au emoționat cu adevărat și vor juca un rol important în recuperarea mea.

Abia aștept să vă revăd și să vă mulțumesc personal când voi relua concertele mai târziu anul acesta. Între timp, să știți că mă consider un om binecuântat pentru că am niște fani care au atâta grijă și considerație față de mine.

Cu toată dragostea mea,

Elton

Artistul a fost nevoit să-și suspende turneul european la începutul lunii iulie din cauza apendicelui inflamat. Inițial acesta a crezut că a făcut toxiinfecție alimentară, dar în timpul unui concert în Germania durerile au fost atât de mari încât Elton John a trebuit să oprească spectacolul. După mai multe investigații doctorii au descoperit că starea apendicului este gravă și i-au administrat medicamente pentru a preveni riscul unei septicemii. Elton John a intrat în operație după câteva săptămâni de tratament, când nivelul toxinelor s-a redus.

Operația a fost de succes și în prezent, acesta se află perioada de recuperare, ceea ce înseamnă că va trebui să mai stea câteva luni departe de scenă. Artistul speră să reia turneul în luna septembrie, când are programat și un concert la iTunes Festival, din Londra. Elton John promovează "The Diving Board", primul album solo al acestuia din ultimii 7 ani. Material, produs de T Bone Burnett, va apărea pe 16 septembrie. Recent, artistul a lansat un lyric video pentru "Home Again", pentru primul single extras de pe disc.

Elton John live la Aniversarea Yamaha - 125 de ani

 

Comentează

Trending