Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Elton John a lansat un nou single, "Home Again" - LYRIC VIDEO

"Home Again", primul single de promovare al noului album Elton John, intitulat "The Diving Board", poate fi ascultat pe InfoMusic. Cel de-al 30-lea album din cariera artistului britanic va fi lansat pe 16 septembrie 2013 și este primul disc după o pauză de șapte ani.

Publicat

pe

Elton John
Elton John

"Home Again", primul single de promovare al noului album Elton John, intitulat "The Diving Board", poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Cel de-al 30-lea album din cariera artistului britanic va fi lansat pe 16 septembrie 2013 sub egida Capitol Records. Este primul disc după o pauză de șapte ani, precedentul material discografic "The Captain & the Kid" fiind lansat în anul 2006.

Elton John

Elton John

"The Diving Board" este produs de T-Bone Burnett iar melodiile au fost compuse în două sesiuni diferite alături de Bernie Taupin, textierul care este alături de acesta încă din anul 1967. Alături de Elton John și-au mai adus contribuția bateristul Jay Belleroses, basistul Raphael Saadiq, chitaristul Doyle Bramhall, clăparul Keefus Ciancia și percuționistul Jack Ashford. "The Diving Board" conține 13 piese și este un mix de muzică gospel, blues, jazz, soul și country.

Despre noul produs Elton John a declarat:

"Este unul dintre cele mai bune albume pe care le pot face la vârsta mea. Mă îndrept spre 80 de ani și mă pregătesc să cânt la Holiday Inn. Glumesc, este un album în care pianul va avea un rol predominant și îl consider unul din cele mai importante din cariera mea. Am înregistrat în Los Angeles exact ca la începutul anilor '70, doar acompaniat de baterie și bas, restul au venit mai târziu. Producătorul T-Bone Burnett a realizat un lucru extraordinar așa ca abia aștept să ascultați discul."

Elton John a început să cânte la pian în jurul vârstei de patru ani și a studiat la Academia Regală de Muzică de la 11 ani. În cei aproape 50 de carieră muzicală artistul a vândut peste 250 de milioane de albume și single-uri iar publicația Billboard Magazine l-a numit unul dintre cei mai de succes artiști solo din toate timpurile.

Elton John - "Home Again"

Tracklist "The Diving Board"

The Diving Board

The Diving Board

  1. Oceans Away
  2. Oscar Wilde Gets Out
  3. A Town Called Jubilee
  4. The Ballad of Blind Tom
  5. My Quicksand
  6. Can't Stay Alone Tonight
  7. Voyeur
  8. Home Again
  9. Take This Dirty Water
  10. The New Fever Waltz
  11. Mexican Vacation (Kids In The Candlelight)
  12. Candlelit Bedroom
  13. The Diving Board
Comentează

Trending