Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

După concertul de la Milano, Goodbye To Gravity se pregătește de festivaluri

Goodbye To Gravity au fost invitați să cânte pe 24 iunie în cadrul festivalului “Parabiago Rugby Sound Festival” din Italia. Primiți cu căldură, Alex, Andrei, Vlad, Mishoo și Bogdan au electrizat rockerii cu “Waking Up”, “The Cage”, “Horizons”, “Back To Life” sau “I Won’t Wait”.

Publicat

pe

Veni. Vidi. Vici. Asta pare să fi fost deviza potrivită pentru Goodbye To Gravity în Italia, unde au fost invitați să cânte pe 24 iunie, în cadrul Festivalului "Parabiago Rugby Sound Festival". Primiți cu căldură și înconjurați în permanență de oameni relaxați, veseli și totodată profesioniști, băieții de la Goodbye To Gravity s-au simțit ca acasă la Parabiago, un orășel  liniștit de lângă Milano, unde pe toată durata festivalului a domnit o atmosferă de vacanță.

Goodbye to Gravity la Milano

Goodbye to Gravity la Milano


Click pentru toata galeria de poze Goodbye to Gravity la Milano

După experiența de anul trecut din Germania, unde au cântat la Summer Breeze Air, Goodbye To Gravity i-au cucerit din prima și pe rockerii din Italia mai întâi prin interviul oferit de bassistul Alex Pascu și vocalul Andrei Găluț la microfonul festivalului, cu puțin înainte de concert. Apoi, tinerii care au venit luni la festival să-i vadă pe câștigătorii X-Factor Italia, The Bastard Sons of Dionisio, au avut parte o surpriză plăcută când cei 5 rockeri români au urcat pe scenă în deschidere. Introul i-a ridicat pur și simplu de la mese pe spectatori, care s-au adunat în fața scenei și au intrat imediat în atmosferă. Mai mult decât atât, după prima piesă, italienii lăsau impresia că sunt fani vechi ai românilor, lucru care s-a simțit și de pe scenă și din mijlocul spectatorilor.

Alex, Andrei, Vlad, Mishoo și Bogdan au electrizat rockerii cu "Waking Up", iar pe "The Cage" i-au făcut pe tinerii italieni să se dezlănțuie. Au urmat "Horizons", "Back To Life" și "I Won't Wait", piese pe care rockerii veniți pe stadionul din Parabiago au strâns rândurile în față și i-au aplaudat pe românii care, după concert, nu au "scăpat" fără să se fotografieze cu tinerii deveniți pe loc fani Goodbye To Gravity. O atmosferă specială, o porție nouă și mare de fani străini, un concert în condiții cum ți-ai dori să vezi la fiecare festival - astfel poate fi descrisă în câteva cuvinte experiența de neuitat de la Milano a celor considerați ca fiind cea mai bună formație metal din acest moment de la noi din țară.

Iar pentru Goodbye To Gravity, acesta este doar începutul. Vara se anunță una pe cât de plină, pe atât de frumoasă. Trupa face parte din line-up-ul B’Estfest 2013, revine apoi la Cluj, unde va concerta în cadrul Festivalului Peninsula 2013, sâmbătă, pe 20 iulie, iar la finalul lunii august cântă la Rockstadt Extreme Fest la Râșnov.

Goodbye To Gravity - "The Cage"

Urmărește interviul video cu Goodbye to Gravity

Trending