Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Duetul dintre Michael Jackson și Freddie Mercury se lansează în toamnă

Trei melodii interpretate de Michael Jackson și Freddie Mercury vor fi oferite în premieră publicului la începutul lunii septembrie. Piesele, "There Must Be More to Life Than This", "State of Shock" și "Victory", au fost înregistrate în urmă cu treizeci de ani, în 1983, în studioul lui Jackson din Encino, California în perioada în care Queen se afla în turneu în SUA.

Michael Jackson si Freddie Mercury

Trei melodii interpretate de Michael Jackson și Freddie Mercury vor fi oferite în premieră publicului la începutul lunii septembrie. Piesele au fost înregistrate în urmă cu treizeci de ani, în 1983, în studioul lui Jackson din Encino, California în perioada în care Queen se afla în turneu în SUA.

Moștenitorii drepturilor de autor asupra operei lui Michael Jackson și-au dat acordul ca doi dintre membrii trupei Queen, Brian May și Roger Taylor, să prelucreze și apoi să lanseze duetul dintre cele două mari voci. Cele trei cântece, "There Must Be More to Life Than This", "State of Shock" și "Victory", vor apărea cu ajutorul producătorului muzical, William Orbit, care a lucrat anterior cu Madonna, Blur, Beck, Pink, The Cure, Kraftwerk, All Saints, Katie Melua, Robbie Williams, Sugababes sau Ricky Martin.

Legendarii artiști s-au întâlnit o singură data în studio pentru a imprima un album. La scurt timp după înregistrarea celor trei piese, cei doi au avut o altercație și au decis să își vadă de carierele lor. Se pare ca Michael Jackson, cunoscut pentru excentricitățile sale, a venit în studio cu o lamă iar Freddie și-a sunat managerul, pe Jim 'Miami' Beach, pentru a-l scoate de acolo.

Michael Jackson a murit în luna iunie 2009 la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care artistul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Starul american a fost recompensat de-a lungul carierei cu 13 premii Grammy, iar albumele şi piesele sale s-au vândut în peste 750 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa Queen a lansat 15 albume până la destrămarea sa, în 1991, după decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA. Artistul a murit la 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a anunţat în mod public că este bolnav de SIDA.

Citește mai multe despre Freddie MercuryMichael Jackson
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake a lansat clipul "Take Back The Night" - VIDEO

Justin Timberlake revine cu un nou videoclip la piesa "Take Back The Night", extrasă de pe viitorul album care va...

Închide