Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dubstep cu Modestep și egiptenii Aly&Fila la festivalul Peninsula

Britanicii de la Modestep vor concerta la Peninsula pe 20 iulie. Duo-ul egiptean Aly & Fila mixează pe 21 iulie. Organizatorii Peninsulei au mai anunțat și un concert Kumm pe 20 iulie și un recital aniversar Anima Sound System pe 18 iulie.

Publicat

pe

Modestep
Modestep │ FOTO: www.facebook.com

Membrii celei mai cunoscute trupe live de dubstep din lume, britanicii de la Modestep vor concerta la Festivalul Peninsula, în data de 20 iulie. Duo-ul egiptean de senzație Aly & Fila mixează pe 21 iulie. Organizatorii Peninsulei au mai anunțat și un concert Kumm pe 20 iulie și un recital aniversar al trupei de electro-dance Anima Sound System pe 18 iulie.

Modestep

Modestep │ FOTO: www.facebook.com

Rock și dubstep: aceasta este combinația câștigătoare pentru Modestep. Adepta soluțiilor riscante, trupa a fost definită de această dualitate, încă de la primul concert: au ales să se prezinte lumii la cel mai mare festival de metal din lume, la Download. Şi nu a fost norocul, ci energia emanată de pe scenă care a reușit să vrăjească miile de persoane din public. Modestep sunt și acum pe lista permanentă a trupelor invitate la acest eveniment.
Dar istoria Modestep nu a început cu primul concert live, ci mai devreme. Mai precis, trupa a pornit la drum cu recreionarea unei piese interpretate de Enya. Au urmat melodii proprii vizualizate până în prezent de aproape 50 de milioane de persoane, pe Youtube. Succesul din lumea virtuală nu a fost suficient pentru frații Tony și Josh Fried – care își pot trece în CV și evoluția în câteva trupe de rock – astfel că au pornit într-un turneu menit să cucerească lumea largă, alături de toboșarul Matt Curtis și de chitaristul Nick Tsang.

Video oficial Modestep - To The Stars


La concertele Modestep publicul pestriț este format din rockeri cu tatuaje și clubberi împătimiți, o rețetă pe care, până acum, doar Prodigy a reușit să o aplice cu succes. 2013 este și anul lansării mult așteptatului album de debut, Evolution Theory, pe care sunt melodii remarcabile precum "Sunlight", "Show Me a Sign", "Another Day" sau "Praying for Silence" - toate acestea vor putea fi ascultate live, pe 20 iulie pe Valea Gârbăului.

Video din turneul Modestep - Evolution Theory UK Tour

Aly & Fila din Egipt la Peninsula

Produsul lor, cel mai cunoscut brand muzical al Egiptului, este fierbinte ca Sahara și măreț precum piramidele. După închegarea unui grup de fani loiali în țara lor natală, Aly Amr Fathalah și Fadi Wassef Naguib, pe scurt Aly & Fila au decis să cucerească lumea. Primul semn concret al succesului a fost staționarea în Top 20 al DJ Mag, în timp ce producții Egyptrance precum “Eye of Horus”, “Spirit of Ka” sau hit-ul care umple orice ring de dans, “We Control the Sunlight” au devenit doar câteva detalii de pe cartea lor de vizită. Turneul din acest an celebrează ediția aniversară cu numărul 300 a emisiunii lor radio, descărcat pe zeci de mii de calculatoare în fiecare săptămână. Turneul vine în completarea celui de al doilea album pe care îl pregătește duo-ul egiptean, disc intitulat Quiet Storm.

Aly&Fila (mai 2013)

Aly&Fila

Aly & Fila sunt în toiul actualității trendurilor muzicale, despre care vă puteți convinge în ultima seară a Festivalului Peninsula, în Freedom Music Arena. Înainte de setul duo-ului egiptean va mixa aici Snatt&Vix și Vlad Rusu.

Video oficial: Aly & Fila feat. Jwaydan - We Control The Sunlight

Anima Sound System revine la Festivalul Peninsula sărbătorind 20 de la înființare. În data de 18 iulie penisularii vor fi purtați într-o călătorie de excepție care va include și hit-uri consacrate, dar și cele mai noi piese ale trupei de electro-dance din Ungaria.

Kumm la Peninsula pe 20 iulie

Înființată la Cluj cu 15 ani în urmă, trupa Kumm este una din prezentele cele mai longevive și inventive din peisajul muzicii alternative din România. Kumm este o trupă în veșnică mișcare dar cu elemente clar distinctive, cum ar fi atmosfera melancolic-visătoare, întreruptă pe alocuri de explozii pure de rock cu nuanțe de punk sau noise, care se regăsește pe toate albumele trupei. Fiecare „gig” este o întâlnire singulară cu un public unic într-o atmosferă ce nu se va mai repeta niciodată - de unde și plăcerea de a improviza și de a „o lua razna” câteodată, care este elementul favorit al unei părți a publicului Kumm. În primăvara aceasta Kumm a finalizat înregistrările pentru cel de-al șaselea album de studio și a lansat deja primul single „Să nu spui nimănui”. Componența trupei este: Eugen Nuțescu (Oigan) – voce, chitară; Iordache – saxofon, Kovacs Andras – clape, Utu Pascu – bas, John Ciurea – tobe. Kumm va concerta la Peninsula în 20 iulie.

Video oficial: Kumm - Să nu spui nimănui

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 18 iulie 2013

Festivalul Peninsula 2013

Loc
Valea Gârbăului
Comentează

Trending