Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Dorian Popa (Lala Band) a lansat "Cât trei" - AUDIO

Dorian Popa (Lala Band) a lansat recent primul său single din cariera solo, "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle.
Dorian Popa

Dorian Popa

Dorian Popa (Lala Band) a lansat recent primul său single din cariera solo, "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle. Melodia este lansată împreună cu MediaPro Music.

Dorian Popa

Dorian Popa

Mesajul piesei este unul simplu și optimist: "Este bine să îți trăiești la maximum tinerețea, pentru că anii trec și nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Cred că toți adolescenții se vor regăsi în această melodie", a mărturisit Dorian.

Dorian a interpretat deja piesa în cadrul a două concerte solo pe care le-a avut la Blaj și Codlea, iar reacția publicului a fost una foarte bună: deși ascultau melodia în primă audiție, cei prezenți la spectacol au cântat la final refrenul, împreună cu tânărul artist.

"Având în vedere că este primul meu single solo, am emoții foarte mari. Sper ca publicul să aprecieze piesa. Mie îmi place foarte tare, îmi doresc ca fanii mei să o aprecieze la fel de mult și să o cant la cât mai multe concerte", a mai spus Dorian.

Dorian Popa - "Cât trei"

Dorian Popa nu este singurul artist din grupul Lala Band care și-a îndreptat atenția către o carieră solo. Recent Criss și Vlad, care în prezent formează trupa One, au lansat primul videoclip din carieră. Single-ul celor doi îndrăgostiți se numește "Un nou început" iar filmările videoclipului au avut loc la mare și în studiourile MediaPro din Buftea. Clipul poate fi urmărit într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Lala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie a lansat clipul "Valentine's Day" - VIDEOCLIP

După lansarea unui videoclip controversat, "The Next Day", David Bowie oferă fanilor un nou clip intitulat "Valentine's Day". De data...

Închide