Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dorian Popa (Lala Band) a lansat "Cât trei" - AUDIO

Dorian Popa (Lala Band) a lansat recent primul său single din cariera solo, "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle.

Publicat

pe

Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa (Lala Band) a lansat recent primul său single din cariera solo, "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle. Melodia este lansată împreună cu MediaPro Music.

Dorian Popa

Dorian Popa

Mesajul piesei este unul simplu și optimist: "Este bine să îți trăiești la maximum tinerețea, pentru că anii trec și nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Cred că toți adolescenții se vor regăsi în această melodie", a mărturisit Dorian.

Dorian a interpretat deja piesa în cadrul a două concerte solo pe care le-a avut la Blaj și Codlea, iar reacția publicului a fost una foarte bună: deși ascultau melodia în primă audiție, cei prezenți la spectacol au cântat la final refrenul, împreună cu tânărul artist.

"Având în vedere că este primul meu single solo, am emoții foarte mari. Sper ca publicul să aprecieze piesa. Mie îmi place foarte tare, îmi doresc ca fanii mei să o aprecieze la fel de mult și să o cant la cât mai multe concerte", a mai spus Dorian.

Dorian Popa - "Cât trei"

Dorian Popa nu este singurul artist din grupul Lala Band care și-a îndreptat atenția către o carieră solo. Recent Criss și Vlad, care în prezent formează trupa One, au lansat primul videoclip din carieră. Single-ul celor doi îndrăgostiți se numește "Un nou început" iar filmările videoclipului au avut loc la mare și în studiourile MediaPro din Buftea. Clipul poate fi urmărit într-un articol anterior.

Trending