Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Direcția 5 a lansat "Mai e ceva neimportant" - AUDIO

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Mai e ceva neimportant". Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar versurile au fost compuse de Dinu Olărașu.

Direcția 5

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Mai e ceva neimportant". Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar versurile au fost compuse de Dinu Olărașu. Piesa este extrasă de pe albumul  "Zâmbetul face minuni", ce va fi lansat oficial pe 30 octombrie 2013, în cadrul unui concert la Sala Palatului.

Directia 5 in concert la Sala Palatului

Directia 5 in concert la Sala Palatului

După o vară plină, ce a inclus concerte atât în țară, cât și peste hotare, Direcția 5 lansează un nou single, insistând pe mesajul piesei.

"Ascultați și voi cântecul și versurile cu mare atenție și vedeți dacă se poate învăța ceva... ", a specificat Direcția 5 pe Facebook, invitând fanii astfel fanii să înțeleagă tema abordată în noul single "Mai e ceva neimportant"

Albumul "Zâmbetul face minuni", de pe care a fost extrasă piesa, va putea fi ascultat live pe 30 octombrie 2013 când formația va susține un concert de amploare la Sala Palatului.

"Trebuie să fiți foarte curiosi, pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, "Zâmbetul face minuni". Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoțite pe scenă și de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și ne străduim ca nimeni să nu plece având senzația ca a pierdut timp și ceva bani," a declarat Marian Ionescu, basistul Direcția 5.

În cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formației și vor petrece 2 ore alături de: "Dacă ai ști", "Povestea noastra", "Obsesia", "Tot ce vrei", "Ce mai faci", "Îți mulțumesc", "Caut altceva", "Ai un loc" și "O fată ca ea" sau"Iartă-mă". Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, www.blt.to sau www.myticket.ro la un preț ce variază între 50 și 150 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Direcția 5 - "Mai E Ceva Neimportant" (Premiera 2013 - cu versuri)

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe).

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina are noi "Pijamale reci". Remix de la Secuem - AUDIO

La doar câteva săptămâni de la dezvăluirea noului videoclip Alexandrina, "Pijamale reci" capătă o nouă identitate muzicală prin remixul realizat...

Închide