Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Direcția 5 a lansat "Mai e ceva neimportant" - AUDIO

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Mai e ceva neimportant". Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar versurile au fost compuse de Dinu Olărașu.

Direcția 5

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Mai e ceva neimportant". Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar versurile au fost compuse de Dinu Olărașu. Piesa este extrasă de pe albumul  "Zâmbetul face minuni", ce va fi lansat oficial pe 30 octombrie 2013, în cadrul unui concert la Sala Palatului.

Directia 5 in concert la Sala Palatului

Directia 5 in concert la Sala Palatului

După o vară plină, ce a inclus concerte atât în țară, cât și peste hotare, Direcția 5 lansează un nou single, insistând pe mesajul piesei.

"Ascultați și voi cântecul și versurile cu mare atenție și vedeți dacă se poate învăța ceva... ", a specificat Direcția 5 pe Facebook, invitând fanii astfel fanii să înțeleagă tema abordată în noul single "Mai e ceva neimportant"

Albumul "Zâmbetul face minuni", de pe care a fost extrasă piesa, va putea fi ascultat live pe 30 octombrie 2013 când formația va susține un concert de amploare la Sala Palatului.

"Trebuie să fiți foarte curiosi, pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, "Zâmbetul face minuni". Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoțite pe scenă și de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și ne străduim ca nimeni să nu plece având senzația ca a pierdut timp și ceva bani," a declarat Marian Ionescu, basistul Direcția 5.

În cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formației și vor petrece 2 ore alături de: "Dacă ai ști", "Povestea noastra", "Obsesia", "Tot ce vrei", "Ce mai faci", "Îți mulțumesc", "Caut altceva", "Ai un loc" și "O fată ca ea" sau"Iartă-mă". Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, www.blt.to sau www.myticket.ro la un preț ce variază între 50 și 150 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Direcția 5 - "Mai E Ceva Neimportant" (Premiera 2013 - cu versuri)

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe).

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina are noi "Pijamale reci". Remix de la Secuem - AUDIO

La doar câteva săptămâni de la dezvăluirea noului videoclip Alexandrina, "Pijamale reci" capătă o nouă identitate muzicală prin remixul realizat...

Închide