Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Detalii program şi reguli de acces la Rock The City 2013

Rock The City va avea loc în zilele de 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București. Organizatorii evenimentului au dat publicității programul complet şi regulile de acces ale festivalului.
Rammstein

Rammstein

Desfășurat pe 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, în România. În cele două zile de festival, scena va găzdui trupe de mare calibru internațional precum Heaven Shall Burn, Trivium, Enslaved, Bullet For My Valentine și Rammstein.

Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Rock The City 2013.

Programul festivalului Rock The City 2013:

Sâmbătă, 27 iulie:

 • 15:00 – Deschiderea porților
 • 17:00 – 17:30 Goodbye To Gravity
 • 17:45 – 18:30 Boon
 • 18:50 – 19:50 Rezident EX
 • 20:10 – 21:10 Enslaved
 • 21:30 – 22:45 Heaven Shall Burn

Duminică, 28 iulie:

 • 14:00 – Deschiderea porților
 • 15:40 – 16:30 Psychogod
 • 16:50 – 17:40 White Walls
 • 18:10 – 19:00 Trivium
 • 19:30 – 20:30 Bullet For My Valentine
 • 21:15 – 22:50 Rammstein

În ambele seri, concertele se încheie înainte de orele 23.00.

Recomandări generale pentru Rock The City 2013

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor. Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Biletele pentru Rock The City se găsesc la vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rammstein
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand a lansat un nou clip, "Love Illumination" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 un nou album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Primul single...

Închide