Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Deliric & DOC feat. High Jet - "Nu mă mai întorc" - VIDEOCLIP

Deliric & DOC au plecat în vacanță și nu vor să se mai întoarcă în Capitală. Au lansat și un clip pe tema asta - "Nu mă mai întorc" feat. High Jet.
Secvență clip Deliric & DOC feat. High Jet -

Secvență clip Deliric & DOC feat. High Jet - "Nu mă mai întorc"

Deliric & DOC de la CTC au lansat un clip de vară, despre vacanță și distracție. Pentru că s-au săturat de căldura din București, aceștia au plecat în locuri unde soarele este binevenit pentru că petreci ziua la piscină sau pe plajă. Intitulat "Nu mă mai întorc", single-ul este o colaborare cu High Jet.

Sunt în vacanță, dar am intrat special pe net să vă spun că nu mă mai întorc. Rămân aici! E prea cald în București... Am făcut și un clip pe tema asta - spune Deliric pe Facebook.

Videoclipul este regizat de Radu Pilat, iar producția este semnată de Marius Bercu. Aceștia au creat o mare petrecere, unde lumea cântă, dansează, se relaxează în piscină și se bucură de soare alături de băuturi reci. Oamenii uită de stres și își permit să fie liberi să facă orice le trece prin minte, cum ar fi să încercece să facă surf în piscină.

Textul melodie este compus de Doc și Deliric, iar instrumentalul est realizat de High Jet împreună cu Eusebio la bass și vocoder. Înregistrările au avut loc în studioul Home Jet, iar mastering și mixaj s-au ocupat High Jet și Mircea Moldovan.

DOC: Din ciclul autotune = talkbox și ăla e cu tubul în gură fiindcă l-am scos cu forța din spital - vă urăm vacanța aia memorabilă:

Deliric & DOC feat. High Jet - "Nu mă mai întorc"

Citește mai multe despre Deliric 1
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE