Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Delia și Bibanul MixXL au lansat clipul "La fel" - VIDEOCLIP

Delia și Bibanul MixXL încearcă să atragă atenția tinerilor asupra discriminării de orice gen prin clipul distractiv al single-ului "La fel", pe care îl puteți urmări mai jos.
Secvență clip Bibanul MixXL feat. Delia -

Secvență clip Bibanul MixXL feat. Delia - "La fel"

"La fel", colaborarea dintre Delia și rapperul Bibanul MixXL are parte și de un videoclip. Piesa vorbește despre egalitate, un concept pe care Delia a mărturisit că încearcă să-l promoveze cu fiecare oportunitate. Prin acest cântec, cei doi artiști își doresc ca publicul tânăr să înțeleagă că discriminările de orice tip trebuie eliminate. În plus, melodia prezintă înfluențe din folclorul românesc, iar culorile steagului României sunt folosite în artwork-ul single-ului.

Clipul a fost filmat în mare parte la heliportul Cobrex, iar elicopterul nu lipsește din cadre. Alături de Delia și Bibanul MixXL mai apar în videoclip: fetele Dope Crew, Claudiu Campo & Razvan (BarSession -finaliști "Românii au talent"), trupa de breakdance Tupeu Crew, sensei Nicu Dascălu (campion mondial și european Ashihara), George Bălan (vicecampion mondial Ashihara), Bucșa Vlad, Alex Cojocariu și Cristian Manea (campioni mondiali Ashihara), balerina Alexandra Zaharie, Ansamblul folcloric "Poenița" și un Opel Karmann Ghia din 1972 preparat de Bogdan Moarcaz. Regia și scenariul sunt semnate de Richard Stan și Bibanul MixXL, iar producția a fost realizată de Vison Production.

Delia și Bibanul MixXL au mai lucrat împreună la single-ul "Gone", lansat în colaborare cu Puya și Scandalos Music anul trecut. De această dată cei doi își unesc vocile pentru a realiza o piesă ce abordează o temă socială. Printr-un videoclip haios artiștii încearcă să atragă atenția tinerilor asupra discriminării, o problemă ce are de multe ori repercusiuni tragice.

Propoziția cea mai jignitoare sau, în același timp, cea mai măgulitoare este: Sunteți la fel. Acum depinde cum o primești, ca jumătatea plină sau ca cea goală a paharului. Românii aud destul de des asta pe afară. Sunt convins că noi oamenii în general suntem toți la fel, ne separă doar bunul simț, nivelul, agresivitatea, care sunt tot rezultate ale educației și mediului în care crești. Toți înjură țara asta de parcă ar avea vreo vină; nouă ne place aici că e caterincă și când plecăm ni se face dor de casă - Bibanu MixXL

Bibanul MixXL feat. Delia - "La fel"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JiRGslmmjCU&w=600]

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica a dezvăluit trailerul filmului 3D și că va lucra un album nou în 2014 - VIDEO

Metallica a lansat trailerul filmului 3D "Metallica - Through The Never", ce va rula în România în octombrie. În plus,...

Închide