Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Dan Balan a filmat videoclipul Lendo Calendo - VIDEO

Urmărește Dan Bălan - „Lendo Calendo”, videoclip și poze de la filmari. Lansarea a avut loc pe 9 iulie 2013.

Publicat

pe

Filmare Dan Balan - Lendo Calendo │ FOTO: Sergey Yushkov

Dan Bălan a lansat la sfârșitul lunii mai piesa „Lendo Calendo”, cântată împreună cu Tany Vander și rapperul american Brasco. Melodia beneficiază de un videoclip cu scene incendiare, premiera având loc pe 9 iulie 2013. Urmărește materialul mai jos.

Filmare Dan Balan - Lendo Calendo

Filmare Dan Balan - Lendo Calendo │ FOTO: Sergey Yushkov

Videoclipul a pornit de la o idee a lui Dan Bălan. Materialul abundă în pasiune și energie, prezentându-i pe Dan și Tany într-o mașină decapotabilă gonind prin deșertul fierbinte. Halucinațiile nu întârzie să apară. Chinuit de soarele dogoritor și de sete, Dan începe să vadă fantasmele unor fete atrăgătoare. Cum era de așteptat, cadrele sexy sunt împărtășite privitorilor. Doar fetele din clip au fost selectate din peste 300 de modele și dansatoare...

“Am lucrat foarte bine cu echipa de producție și cu fetele alese în urma castingului. Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip. Cât despre fanii români, vreau să le transmit că ne vom reîntâlni foarte curând”, a spus Dan Bălan.

Filmările au avut loc la Kiev pe 29 mai și 7 iunie, în regia lui rusului Alan Badoev. Videoclipul va fi lansat la MediaPro Music.

Videoclip oficial: Dan Bălan - Lendo Calendo

Poze de la filmările clipului


Fotografii de Sergey Yushkov.

Comentează

Trending