Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Crush & Alexandra Ungureanu a lansat "Iubire de-o vară" feat. Glance - VIDEOCLIP

Cu un beat pozitiv și fresh, versuri inspirate din viața reală, actuală, și cu un mesaj optimist, Crush & Alexandra Ungureanu ne provoacă vara asta la iubit. Noul single Iubire de-o vară feat. Glance se bucură acum și de un videoclip plin de distracție și iubire.
Crush & Alexandra Ungureanu în timpul filmărilor noului videoclip -

Crush & Alexandra Ungureanu în timpul filmărilor noului videoclip - "Iubire de-o vară" feat. Glance

Crush & Alexandra Ungureanu au lansat videoclipul "Iubire de-o vară", alături de Glance. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos nu a apărut deloc întâmplător astăzi, într-o zi de vineri. Acesta reprezintă o invitație la distracție, flirturi, zâmbete și party-uri terminate dimineața în zori lângă iubirea fiecăruia, de-o vară sau nu.

"Iubire de-o vară" a fost filmat pe un câmp din apropierea Bucureștiului, într-un decor natural cu adevărat special și completat de stilistul trupei cu multe baloane și lampioane colorate. Videoclipul, regizat de Alexandru Popescu, a fost o premieră chiar și pentru membrii trupei, asta pentru că nimeni nu se aștepta ca totul să se transforme într-o mare distracție încă de la primele ore ale dimineții.

Cu Alex Popescu am tot colaborat în ultima vreme, dar iată-l în rol de 'mare șef' la acest videoclip. E clar că avem chimie și se simte că și lui îi e drag acest proiect, pentru că s-a implicat foarte mult, iar la filmări a fost foarte ușor să fiu numai cu gura până la urechi în cameră, pentru că e pus pe glumă, fără să scape însă frâiele de lider din mână. Echipa a fost completată de stilistul meu, Cosmin Florea, Diana Ionescu pentru make-up, iar părul mi-a crescut peste noapte sub îngrijirea lui Liviu Cabaua de la Salon Tourette. Am mers în continuare pe inspirația anilor '60 în imaginea mea, mult mai feminin-senzuală în prima ținută, cu accente grafice la machiaj. A doua ținută a fost dusă într-o zonă mai ludică, cu machiaj gen papușică și o împletitură în păr cu un ușor aer rusesc. În plus, vrem să le mulțumim și celor de la Chotronette pentru rochițele minunate pe care ni le-au pus la dispoziție" - Alexandra.

Crush & Alexandra Ungureanu în timpul filmărilor noului videoclip - "Iubire de-o vară" feat. Glance

Crush & Alexandra Ungureanu în timpul filmărilor noului videoclip - "Iubire de-o vară" feat. Glance

Povestea melodiei este una simplă, inspirată chiar din trăirile sentimentale ale celor trei membri ai formației. Și pentru că vara este cel mai îndrăzneț anotimp - sentimentele se intensifică, pulsul crește mult mai ușor, zâmbetele nasc povești de dragoste - piesa vine ca un restart pentru oricare dintre noi. Cu un beat pozitiv și fresh, versuri inspirate din viața reală, actuală, și cu un mesaj optimist, Crush & Alexandra Ungureanu ne provoacă vara asta la iubit.

Nu cred că e cineva care să nu fi încercat o experiență de acest gen… iubire de-o vară…. e un tablou atât de clasic, dar care n-o să-și piardă niciodată farmecul. Vara, muzica, plaja, marea misterioasă în lumina lunii, briza, un el și o ea și un million de promisiuni care par să se nască într-o clipă magică și te lași dus de val…Uneori, un ce-ar fi fost dacă…? te poate urmări o viață întreagă și rămâne ceva ascuns, numai al tău, un mix de nostalgie și pasiune. Despre asta e "Iubire de-o vară" și despre curajul de a ști să lupți pentru o poveste care se naște într-un context de moment dar care poate fi întâlnirea vieții tale. Totul ambalat cu puțin umor, cu ceva cool, cum e colaborarea cu Glance și un balans care sperăm să cuprindă toată România în vara asta - Alexandra Ungureanu

Crush & Alexandra Ungureanu - "Iubire de-o vară" feat. Glance

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Margareta Nistor dublează noul videoclip TAXI - "Subtitrarea la români"

TAXI a colaborat cu criticul de film Irina Margareta Nistor în realizarea unui nou single. Lansată online, melodia "Subtitrarea la...

Închide