Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Corina este hippie în noul clip "Roata se întoarce" - VIDEOCLIP

Corina a lansat clipul "Roata se întoarce". Artista este wild, hippie și cântă la o petrecere într-un hambar cu fân, de unde nu lipsesc iile și tricolorul.
Secvență clip Corina -

Secvență clip Corina - "Roata se întoarce"

Moda hippie revine vara aceasta, lucru vizibil și în cele mai recente clipuri lansate de artiștii români. Corina, care este mereu în ton cu trendurile, nu face excepție. În noul său videoclip "Roata se întoarce", artista este wild și hippie. În plus, look-ul realizat are elemente din folclorul românesc, precum ia, care se bucură de o promovare puternică în ultima perioadă.

Secvență clip Corina - "Roata se întoarce"

Secvență clip Corina - "Roata se întoarce"

"Vara asta e hippie! E vara iubirii, a libertății de expresie, a festivalurilor și a petrecerilor nebune. Ăsta e sentimentul pe care îl transmite noul meu clip, aromat cu un iz de patriotism pentru că nu-i așa, nu numai vedetele internaționale ca Rihanna sau Lana del Rey trebuie să fie mândre de țara lor și să își poarte steagul pe haine, în fotografii sau videoclipuri. Vă propun ca vara asta să fim liberi, fericiți și să ne jucăm pe cât putem cu sentimentele, culorile, muzica..senzualitatea" - Corina

Echipa de la HaHaHA Production s-a jucat cu ritmurile piesei și a îmbinat dance-ul modern cu muzica tradițională. La piesă au lucrat Smiley, Șerban Cazan și Alex Velea care intervine pe cântec în anumite momente. Videoclipul, realizat de Iulian Moga, păstrează acest melanj de stiluri. Astfel, avem parte de o cursă cu mașini retro, de muzică și dans în câmp și de o petrecere într-un hambar cu fân unde fetele poartă ii, iar Corina cântă cu un mare tricolor în spatele său.

Secvență clip Corina - "Roata se întoarce"

Secvență clip Corina - "Roata se întoarce"

"Stilul verii este sugerat de perioada hippie și de festivalurile la care cu toții ne dorim să ajungem, de la Coachella la T in the Park sau de ce nu Sziget. Texturile suprapuse, elementele tradiționale românești, împletiturile sunt toate elemente care au un singur numitor comun - naturalețea" - Corina

Single-ul vine după "A ta" și "Pernele Moi" feat. Pacha ManCorina se pregătește să lanseze un nou album, vara aceasta, pe care îl va promova cu un turneu național ce va cuprinde foarte multe orașe.

Videoclip: Corina - "Roata se întoarce"

Citește mai multe despre Corina
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John a lansat un nou single, "Home Again" - LYRIC VIDEO

"Home Again", primul single de promovare al noului album Elton John, intitulat "The Diving Board", poate fi ascultat pe InfoMusic....

Închide