Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Copleșit de emoție, un fan a leșinat după ce Beyonce l-a îmbrățișat - VIDEO

Recent, în timpul unui concert, Beyonce a interacționat cu publicul din apropierea scenei, îmbrățișând un fan. Copleșit de emoție, acesta a leșinat. Momentul a fost surprins pe video, iar mai jos puteți vedea înregistrarea.
Beyonce - Live în LA -

Beyonce - Live în LA - "Mrs Carter Show" turneu mondial 2013

Beyonce este mereu impresionată de reacțiile fanilor aflați la concertele sale și interacționează constant cu aceștia în timpul prestației live. Recent, în cadrul unui concert, aceasta a îmbrățișat un fan care țipa isteric de bucurie că o vede pe artistă în carne și oase. Copleșit de emoție, tânărul a leșinat imediat lângă scenă.

În prezent, Beyonce susține turneul mondial "Mrs Carter Show", care ajunge săptămâna aceasta în Canada. În același timp, producătorul Diplo a confirmat că lucrează cu artista la un nou material discografic. Zvonurile privind cel de-al 5-lea album au apărut încă de anul trecut, când surse anonimen au declarat că Beyonce petrece mult timp într-un studio de înregistrări împreună cu rapperul Kanye West.

Pe de altă parte, apropierea de public are rezultate neașteptate. Până acum au mai apărut pe internet 2 incidente din timpul concertelor lui Beyonce. Astfel, într-un video artista întinde microfonul spre fanii pe care îi încurajează să cânte. Spre surprinderea sa, unul dintre aceștia este prea ocupat să cânte întrucât o filmează pe artistă. Deranjată, Beyonce îi spune să renunțe la cameră și să se bucure de momentul unic, iar acesta îi urmează sfatul.

Un alt video care a făcut înconjurul lumii este cel în care cântăreața primește o palmă peste fund de la un fan. Incidentul a avut loc în timpul unui concert susținut în Danemarca. Șocantă și iritată de reacția fanului, Beyonce l-a avertizat că va fi dat afară de la spectacol.

Copleșit de emoție, un fan a leșinat după ce Beyonce l-a îmbrățișat

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine cu 50% pentru concertul Joe Cocker de la București

Organizatorii concertului Joe Cocker de la București anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete...

Închide