Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi se apropie de final

Conflictul dintre chitariștii Richie Sambora și Jon Bon Jovi are mari șanse să ajungă la final. După multe declarații și speculații privind situația celor doi, Sambora a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat recent, că este posibil să revină în scurt timp în formația care l-a consacrat.

Publicat

pe

Richie Sambora
Richie Sambora

Conflictul dintre chitariștii Richie Sambora și Jon Bon Jovi are mari șanse să ajungă la final. După multe declarații și speculații privind situația celor doi, Sambora a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat recent, că este posibil să revină în scurt timp în formația care l-a consacrat. Artistul a ținut să mulțumească publicului pentru susținere și loialitate

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: johnib.wordpress.com

Richie Sambora a declarat:

"Din păcate nu o sa fiu pe prezent la concertul din 5 iulie de la Hyde Park. Pur și simplu nu are cum să se întâmple chiar acum. Îmi doresc să fiu acolo și sunt foarte trist că îmi dezamăgesc fanii. Țin foarte mult la ei, iubesc trupa și sunt împreună cu Jon de 30 de ani, astfel încât toate aceste lucruri întristează  și afectează foarte mulți oameni din jurul nostru. Problema va fi rezolvată și aștept să văd ce se întâmplă la sfârșitul verii. Luna septembrie poate fi un nou început așa că sper să ne revedem cât mai repede."

Richie Sambora, în vârstă de 54 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte.

Turneul Bon Jovi nu va ajunge anul acesta în România însă șansele pentru un concert la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției desfășurat pe 10 iulie 2011 în fața a peste 55.000 de oameni.

Bon Jovi - "Because We Can"

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending