Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 5 - 7 iulie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 5 - 7 iulie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Festivalurile se țin lanț și în weekendul 5 - 7 iulie 2013. Începând cu B'estFest, unde publicul îi va putea asculta pe Texas, Nas, Chase&Status și multe alte trupe românești sau de peste hotare, și continuând cu Festivalul JazzTM din Timișoara, unde Macy Gray va cânta alături de David Murray. La Ploiești publicul se strânge cu mic, cu mare la Zilele Prieteniei, un eveniment ce va reuni pe aceeași scenă trupe precum Alternosfera, Cargo, Paraziții, Vița de Vie. Nebunia electro se încinge la Arenele Romane, unde DJ-ul Loco Dice revine în România în cadrul unei petreceri organizate de The Mission. Nu în ultimul rând, ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More își ține deschise porțile din Piața George Enescu pentru toată perioada weekendului. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013 la BESTFEST Park, București (5 - 7 iulie)

Bestfest 2013

B’ESTFEST aniversează 7 ani de existență. B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în B’ESTFEST Park din Tunari, locație din nordul Bucureștiului. Porțile festivalului se vor deschide publicului vineri începând cu ora 17:00, urmând ca în celelalte două zile deschiderea să fie la ora 16:00. Concertele sunt programate să înceapă după ora 17:50.

Festivalul JazzTM la Piața Victoriei, Timișoara (5 - 7 iulie)

David Murray și Macy Gray concertează la Festivalul JazzTM

Festivalul JazzTM din Timișoara își propune să celebreze în această vară muzica  jazz și energia culturală a Timişoarei. Astfel, timp de trei zile, nume mari ale scenei jazz-ului internațional vor susține concerte de pe 5 până pe 7 iulie. Printre artiștii ce vor fi prezenți la acest eveniment se numără Macy Gray, David Murray, Richard Bona și Kurt Elling.

Autumn Hotel la J’ai Bistrot, București

poster-concert-Jai-bistrot-bucuresti-autumn-hotel-5-iulie-2013

Autumn Hotel, proiectul lui Nick de la Luna Amară, va ajunge pe 5 iulie în J’ai Bistrot din Bucureşti. De această dată, din formula Autumn Hotel live vor mai face parte Dominic Csergo (tobe – Urma), Sorin Moraru (bass – Luna Amară), Adrian „OQ” Neagoe (chitară – Negură Bunget, Masterpiece) şi Şerban Onţanu (chitară – Luna Amară). Evenimentul începe la ora 20.00.

SÂMBĂTĂ, 6 iulie 2013

Zilele Prieteniei Ploiești la Parcul Olimpia din Ploiești

poster_zilele_prieteniei_bergenbier_ploiesti_6_7_iulie_parc_olimpia

Vino pe 6 și 7 iulie să te bucuri de muzică, prieteni și distracție la Zilele Prieteniei Bergenbier. Printre trupele anunțate se numără Alternosfera, Cargo, Vița de vie, Paraziții. Evenimentul va avea loc în Parcul Olimpia.

The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane, București

Poster The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane pe 6 iulie 2013

DJ-ul Loco Dice revine în România în cadrul unei petreceri organizate de The Mission la Arenele Romane pe data de 6 iulie. Atmosfera incendiară va susținută și de tINI, Robert Dietz și Rosario Internullo. Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. Acesta reușește să asocieze perspectviele sale în materie de muzică într-un mod delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspirație extrem de vastă și influențe extrem de pregnante din aria hip hip a anilor ’90.

DUMINICĂ, 7 iulie

ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More la Piața George Enescu, București (3 - 7 iulie)

poster-arcub-live-open-jazz-iulie-2013

După succesul înregistrat anul trecut cu ediţia întâi a Festivalului Internaţional de Jazz în aer liber ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More, Centrul de Proiecte Culturale al Capitalei pregăteşte în vara aceasta cea de-a doua ediţie, care se va desfăşura în Piaţa George Enescu, în perioada 3 -7  iulie 2013. Recitalurile încep în fiecare seară de la ora 20.00.

Trending