Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Concerte și petreceri în weekendul 19 - 21 iulie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 19 - 21 iulie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Seria de concerte și petreceri din weekend continuă și în perioada 19 - 21 iulie. Genurile muzicale sunt diverse, festivaluri destule si muzică live cât cuprinde. Poiana Urbană, ce a debutat weekendul trecut, continuă și în perioada 19 - 21 iulie. O nouă ediție a Festivalului Peninsula își deschide porțile la Cluj-Napoca cu un program ofertant pentru toată perioada weekendului. În Vama Veche, la Club Goblin, ne putem opri pentru a-i asculta pe Subcarpați și DJ Undoo. Data de 20 iulie marchează UKF Summer Reunion la Arena dnb, o ocazie unică de a-i vedea în premieră pe doi artiști legendari ai muzicii electronice, Marky și Breakage. Fanii Alternosfera îi pot asculta pe băieți fie pe plajă, la Doors Beach din Constanța, fie la Iași, în cadrul evenimentului Zilele Prieteniei. Nu în ultimul rând, sâmbătă, în Club Control, Henry Krinkle vine direct din Shanghai pentru o noapte albă ce va aduce vibe-ul petrecerilor de vară. Pentru detalii pe larg despre fiecare eveniment în parte, puteți accesa link-urile către agendă.

VINERI, 19 iulie

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității, București (11 iulie - 29 septembrie)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Festivalul Peninsula 2013 la Valea Gârbăului, Cluj-Napoca (18 - 21 iulie)

Peninsula 2013

Ediția din acest an a Festivalului Peninsula se va organiza la Cluj-Napoca în perioada 18 – 21 iulie 2013. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spațiu ideal concertelor, petrecerilor și evenimentelor culturale marca Peninsula.

 • Preț bilet:
  • Bilet valabil o zi – 70 lei (90 de lei la intrare)
  • Abonament 18-21 iulie – 180 lei (210 de lei la intrare)
  • Abonament 18-21 iulie + Campare – 210 lei (240 de lei la intrare)
 • Detalii despre eveniment

Subcarpați și DJ Undoo la Club Goblin din Constanța

poster-concert-subcarpati-dj-undo-goblin-19-iulie-2013

Vineri, 19 iulie 2013, de la 21:00, Subcarpaţi şi DJ Undoo vor concerta în Club Goblin din Vama Veche. Warm up & afterparty: Amon.

SÂMBĂTĂ, 20 iulie

UKF Summer Reunion la Arenele Romane

poster-ukf-summer-reunion-20-iulie-arenele-romane

Data de 20 iulie marchează UKF Summer Reunion la Arena dnb, o ocazie unică de a-i vedea în premieră pe doi artiști legendari ai muzicii electronice, părintele drum and bass-ului brazilian, Marky, și cel mai versatil producător din noul val, Breakage. Alături de ei pe scena vor urca Mighty Boogie, LMK și Bia cu băieții de la Vedem și VLC la visuals. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane.

 • Preț bilet:
  • 20 lei (în avans, de la magazinul Boarder’s din Bucuresti)
  • 30 lei (la intrare)
 • Detalii despre eveniment

Zilele Prieteniei Iași la Palatul Culturii (20 - 21 iulie)

poster-zilele-prieteniei-iasi-palatul-culturii-2013

Vino pe 20 și 21 iulie la Iasi începand cu ora 17:00, pentru a sărbători Zilele Prieteniei Bergenbier la Palatul Culturii. Pe scenă vor urca trupe precum Vița de Vie, Cargo, Alternosfera, Paraziții, Partizan.

Concert Alternosfera la Doors Beach din Constanța

poster-Concert-Alternosfera-20-iulie-Doors-Beach-Constanta

Alternosfera te cheamă la Doors Beach din Constanța pe 20 iulie, începând cu ora 23:00. Intrarea este liberă.

White Night feat. Henry Krinkle la Club Control

poster-White-night-origami-sound-control-20-iulie-2013

White Night #8, ce va avea loc în Club Control pe 20 iulie, va fi debutul continental al lui Henry Krinkle, care vine direct din Shanghai după o scurtă carieră de taximetrie şi doi ani de rezidenţă în care şi-a rafinat soundul născut printre livezile de portocali, mlaştinile şi terenurile de polo din sudul peninsular al Americii. Alături de el – atât în sound şi spirit cât şi în sala mare din Control – ViLLAGE, Herne şi ARME, fiecare cu versiunea personală de summer vybz.

Citește mai multe despre AlternosferaSubcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Direcția 5 a lansat "Mai e ceva neimportant" - AUDIO

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Mai e ceva neimportant". Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar versurile...

Închide