Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 12 - 14 iulie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 12 - 14 iulie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Cât e vara de lungă ne tolănim la soare din mers pentru că weekendurile le avem rezervate pentru concerte și festivaluri. De pe 12 până pe 14 iulie ne ținem de program și încercăm să bifăm tot ceea ce nu trebuie ratat, începând cu Gărâna Jazz Festival de la Poiana Lupului, unde putem campa de vineri până duminică. Bucureștenii se pot bucura de Poiana Urbană, unde concertele live, piesele de teatru și proiecțiile de filme se vor ține lanț. Tot în capitală Dr. Kucho se ascultă vineri la Barbero Pub, în timp ce în Herăstrău, de pe 12 pe 13 iulie, se desfășoară o nouă ediție Ghost Gathering. La mare distracția se va încinge pe plaja dintre Venus și Saturn, unde Liberty Parade ajunge sâmbătă la ediția cu numărul XII. Duminică, Europa FM se mută pe plajă, publicul fiind invitat la concerte Vama, Voltaj, Direcţia 5 şi Smiley. Weekendul va prilejui și trei concerte Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu, la Suceava, Galați și Buzău. Ghidul complet cu link-urile către agendă poate fi consultat mai jos.

VINERI, 12 iulie

Gărâna Jazz Festival 2013 la Poiana Lupului de la Garâna (11 iulie - 14 iulie)

Poster Garana Jazz 2013

Cea de-a 17-a ediție Gărâna Jazz Festival va avea loc în perioada 11-14 iulie 2013 în Poiana Lupului de la Gărâna. Prin tradiție, prietenii jazz-ului de toate vârstele vor fi prezenți într-o atmosferă familiară marcată de muzică, libertate și diversitate. Spațiul Gărâna captează sunete și suflete din toate colțurile Europei. Prezentatorul festivalului este Florian Lungu.

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Dr. Kucho la Barbero Pub, București

poster-dr-kucho-12-iulie-2013

Vineri, 12 iulie, Barbero Pub din Centru Vechi al Bucurestiului te invita la un set special alături de Dr.Kucho pe Strada Lipscani, la nr. 38. După două decenii în industria muzicală internațională, nimeni nu mai poate nega faptul Daniel Manzano Salazar sau Dr. Kucho venit din casa spaniolă a muzicii de club nu face parte din elita dj’ilor și producătorilor de muzică house/dance de pe planetă.

Fusion Festival 2013 la Barajul Gura Râului (12 - 13 iulie)

Fusion Festival 2013

Daca in 2010 Fusion Festival a fost o revelatie in sfera show-urilor din Romania, a 4-a editie a festivalul nu poate decat sa continue spectacolele devenite deja traditie. Asa cum s-au obisnuit, fanii muzicii electronice dance sunt asteptati in al doilea weekend al lunii iulie in Sibiu, la Barajul de acumulare de la Gura Riului, pentru doua zile incendiare.

  • Preț bilet:
    • 35 lei (vineri, 12 iulie/acces general)
    • 50 lei (sâmbătă, 13 iulie /acces general)
    • 100 lei (vineri și sâmbătă/donează ONG)
    • 10 lei (acces camping)
  • Detalii despre eveniment

Ghost Gathering 2013 la Grădina Japoneză – Herăstrău (12 - 13 iulie)

Ghost Gathering Fest 2013

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediția din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Evenimentul își păstreaza misiunea de a lăsa exprimarea artistica și natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal. La prima ediție au participat peste 50 de muzicieni, printre care amintim, Secrets of The Moon, Trobar de Morte sau Leafblade.

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu la Padrino, Suceava

concert-cristi-minculescu-si-nutu-olteanu

Cristi Minculescu, concertează pe 12 iulie în Pub Padrino din Suceava alături de o altă legendă a rockului românesc, Nuţu Olteanu (fondatorul IRIS). Alături de cei doi vor mai urca pe scenă Ken Sundberg (bas) şi Andres Diephuis (tobe), supranumiţi “maşina suedeză de ritm” dar si una dintre fiicele lui Nutu Olteanu, Alexandra, care la 16 ani se dovedeste a fi o foarte talentata vocalista.

SÂMBĂTĂ, 13 iulie

Liberty Parade 2013 la Plaja dintre Venus și Saturn

poster-liberty-parade-13-iulie-2013-plaja-dintre-venus-si-saturn

Sâmbătă, 13 iulie, la Liberty Parade 2013 de pe plaja dintre Venus și Saturn se încing din nou spiritele pe ritm de electro și dance. Ajuns la ediția cu numărul XII, evenimentul va reuni pe aceeași scenă DJ renumiți precum Alex Gaudino şi Dr. Kucho. Intrarea este liberă și permisă doar persoanelor care au împlinit 18 ani.

Cristi Minculescu la Union Jack, Galați

concert-cristi-minculescu-si-nutu-olteanu-pe-13-iulie-in-union-jack-galati

Cristi Minculescu, concertează pe 13 iulie în Union Jack din Galați alături de o altă legendă a rockului românesc, Nuţu Olteanu (fondatorul IRIS). Alături de cei doi vor mai urca pe scenă Ken Sundberg (bas) şi Andres Diephuis (tobe), supranumiţi “maşina suedeză de ritm” dar si una dintre fiicele lui Nutu Olteanu, Alexandra, care la 16 ani se dovedeste a fi o foarte talentata vocalista.

DUMINICĂ, 14 iulie

Europa FM LIVE PE PLAJĂ la Plaja dintre Venus și Saturn

poster-europa-fm-live-pe-plaja-14-iulie-2013

Pe 14 iulie, Europa FM aduce la un loc unii dintre cei mai populari artişti ai momentului. Concertul Europa FM LIVE PE PLAJĂ, ajuns la a doua ediţie, va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, invitați fiind Vama, Voltaj, Direcţia 5 şi Smiley. Intrarea este liberă.

Cristi Minculescu la Atlantis, Buzău

concert-cristi-minculescu-si-nutu-olteanu

Cristi Minculescu, concertează pe 14 iulie în clubul Atlantis (Parcul Tineretului) din Buzău alături de o altă legendă a rockului românesc, Nuţu Olteanu (fondatorul IRIS). Alături de cei doi vor mai urca pe scenă Ken Sundberg (bas) şi Andres Diephuis (tobe), supranumiţi “maşina suedeză de ritm” dar si una dintre fiicele lui Nutu Olteanu, Alexandra, care la 16 ani se dovedeste a fi o foarte talentata vocalista. Biletele pot fi achiziționate de la magazinul Hi Hii.

Trending