Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul unui abonament la ROCK THE CITY 2013

InfoMusic a extras câștigătorul unui abonament la festivalul Rock the City 2013 ce are loc în weekend-ul 27-28 iulie la Romexpo.

Publicat

pe

Rammstein
Rammstein

În urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Alexandra Andrei. Ediția Rock the City 2013 îi readuce pe scena din București pe nemții de la Rammstein, care au făcut senzație în 2010 la Sonisphere. Trupa de tanz-metal a câștigat și mai mulți fani în România, iar anul acesta le va oferi un show nou. Alături de Rammstein, festivalul mai reunește concertele Bullet For My ValentineTriviumEnslaved, Heaven Shall BurnRezident EX.

Pentru ce care vor să cumpere abonamente la festival o pot face de pe Eventim.ro la toate categoriile, în afară de VIP care este epuizat. Prețurile variază între 143,78 lei și 213 lei.

Rammstein este catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume și a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat formația în diverse proiecte. Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, Rammstein știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol. Trupa revine în România cu un show nou, foarte diferit față de ce a văzut publicul în 2010. Rammstein va concerta în cea de-a doua zi de festival, pe 28 iulie.

Recent, a fost anunțat programul complet al primei zile de festival. Aceasta începe cu trupe românești precum Rexident EX și White Walls și se încheie cu headlinerii Enslaved din Norvegia și Heaven Shall Burn, o trupă din Germania care a cucerit publicul român anul trecut, tot la Rock the City.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 27 iulie 2013

Rock the City 2013

Loc
Romexpo

Trending