Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Câștigătorul unui abonament la ROCK THE CITY 2013

InfoMusic a extras câștigătorul unui abonament la festivalul Rock the City 2013 ce are loc în weekend-ul 27-28 iulie la Romexpo.
Rammstein

Rammstein

În urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Alexandra Andrei. Ediția Rock the City 2013 îi readuce pe scena din București pe nemții de la Rammstein, care au făcut senzație în 2010 la Sonisphere. Trupa de tanz-metal a câștigat și mai mulți fani în România, iar anul acesta le va oferi un show nou. Alături de Rammstein, festivalul mai reunește concertele Bullet For My ValentineTriviumEnslaved, Heaven Shall BurnRezident EX.

Pentru ce care vor să cumpere abonamente la festival o pot face de pe Eventim.ro la toate categoriile, în afară de VIP care este epuizat. Prețurile variază între 143,78 lei și 213 lei.

Rammstein este catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume și a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat formația în diverse proiecte. Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, Rammstein știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol. Trupa revine în România cu un show nou, foarte diferit față de ce a văzut publicul în 2010. Rammstein va concerta în cea de-a doua zi de festival, pe 28 iulie.

Recent, a fost anunțat programul complet al primei zile de festival. Aceasta începe cu trupe românești precum Rexident EX și White Walls și se încheie cu headlinerii Enslaved din Norvegia și Heaven Shall Burn, o trupă din Germania care a cucerit publicul român anul trecut, tot la Rock the City.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bullet For My ValentineRammstein
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Friction - "Fabriclive.70", un album pentru iubitorii de drum & bass - VIDEO

De când a susținut primul concert în 2002, Friction s-a îndrăgostit de clubul londonez Fabric. Noul album, intitulat Fabriclive.70 este...

Închide