Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice ce are loc pe 6 iulie la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.
Loco Dice

Loco Dice

The Mission îl readuce pe DJ-ul Loco Dice la București în cadrul unei petreceri ce are loc la Arenele Romane pe data de 6 iulie. Publicul va avea parte de o experiență inedită la care își vor aduce contribuția și tINI, Robert Dietz și Rosario Internullo. InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble, iar în urma tragerii la sorți câștigătorii sunt: Milena Margarit și Cristian Mateiescu.

Loco Dice

Loco Dice

Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. Acesta reușește să asocieze perspectivele sale în materie de muzică într-un mod delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspirație extrem de vastă și influențe extrem de pregnante din aria hip-hip.

Prețurile biletelor la The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane:

 • Bilete în avans - 35 ron
  • Biletele în avans sunt disponibile:
   • Online Național și Internațional - prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional
   • Direct - din oficiile Poștei Române și din magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro". Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: www.bilete.ro. Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
 • Bilete la intrare - 50 ron
 • Bilete VIP - 70 ron  

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Cei prezenți la evenimeniment sunt obligați să aibă asupra loc un act de indentitate pentru control.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Oldfield lansează un nou album

La cinci ani distanță de la apariția discului "Music of the Spheres" (2008), multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, în vârstă de...

Închide