Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice ce are loc pe 6 iulie la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.
Loco Dice

Loco Dice

The Mission îl readuce pe DJ-ul Loco Dice la București în cadrul unei petreceri ce are loc la Arenele Romane pe data de 6 iulie. Publicul va avea parte de o experiență inedită la care își vor aduce contribuția și tINI, Robert Dietz și Rosario Internullo. InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble, iar în urma tragerii la sorți câștigătorii sunt: Milena Margarit și Cristian Mateiescu.

Loco Dice

Loco Dice

Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. Acesta reușește să asocieze perspectivele sale în materie de muzică într-un mod delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspirație extrem de vastă și influențe extrem de pregnante din aria hip-hip.

Prețurile biletelor la The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane:

 • Bilete în avans - 35 ron
  • Biletele în avans sunt disponibile:
   • Online Național și Internațional - prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional
   • Direct - din oficiile Poștei Române și din magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro". Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: www.bilete.ro. Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
 • Bilete la intrare - 50 ron
 • Bilete VIP - 70 ron  

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Cei prezenți la evenimeniment sunt obligați să aibă asupra loc un act de indentitate pentru control.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Oldfield lansează un nou album

La cinci ani distanță de la apariția discului "Music of the Spheres" (2008), multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, în vârstă de...

Închide