Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Britney Spears a lansat "Ooh La La", imnul ștrumfilor - VIDEOCLIP

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Ooh La La", soundrack al filmului "The Smurfs 2". În noul clip artista pop intră în lumea magică a ștrumfilor alături de cei doi fii, Sean și Jayden.
Secvență clip Britney Spears -

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Ooh La La", soundrack al filmului "The Smurfs 2".  În noul clip artista de musică pop intră în lumea magică a ștrumfilor alături de cei doi fii, Sean și Jayden. "The Smurfs 2" va avea premiera în cinematografele din România pe 23 august.

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

În prezent, Britney Spears lucrează la cel de-al 8-lea material, al cărui producător executiv este Will.i.am. Albumul este programat să apară în toamna acestui an. Pentru melodia "Ooh La La" artista a lucrat pe partea de compoziție cu Luke, Bonnie McKee, J Kash, Lola Blanc și Fransisca, iar pe cea de producție cu Dr. Luke și Ammo Cirkut, cei care s-au ocupat și de ultimul disc, "Femme Fatale", lansat în martie 2011.

"Întotdeauna am iubit ștrumfii când eram copil, iar acum băieții mei sunt cei mai mari fani ai ștrumfilor. Am vrut să le fac o surpriză și să înregistrez o piesă pentru film", a declarat Britney Spears.

Noua peliculă reprezintă o continuare a filmului lansat în 2011. De această dată ștrumfii fac echipă cu prietenul lor din lumea oamenilor pentru a o salva pe Smurfette, interpretată de Katy Perry. Aceasta a fost răpită de către Gargamel pentru abilitatea sa de a produce o poțiune magică care poate transforma cea mai nouă creație a maleficului vrăjitor într-un ștrumf adevărat.

La începutul anului 2013 Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, așa încât a decis să renunțe la emisiune înainte de a fi concediată.

Britney Spears - "Ooh La La" (The Smurfs 2)

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna a lansat "Be My Lover" - VIDEOCLIP

Inna a lansat videoclipul piesei "Be My Lover", un single ce abordează un stil electro-dance, perfect pentru o atmosferă de...

Închide