Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Britney Spears a lansat "Ooh La La", imnul ștrumfilor - VIDEOCLIP

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Ooh La La", soundrack al filmului "The Smurfs 2". În noul clip artista pop intră în lumea magică a ștrumfilor alături de cei doi fii, Sean și Jayden.

Publicat

pe

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)
Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Ooh La La", soundrack al filmului "The Smurfs 2".  În noul clip artista de musică pop intră în lumea magică a ștrumfilor alături de cei doi fii, Sean și Jayden. "The Smurfs 2" va avea premiera în cinematografele din România pe 23 august.

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

Secvență clip Britney Spears - "Ooh la la" (soundtrack The Smurfs 2)

În prezent, Britney Spears lucrează la cel de-al 8-lea material, al cărui producător executiv este Will.i.am. Albumul este programat să apară în toamna acestui an. Pentru melodia "Ooh La La" artista a lucrat pe partea de compoziție cu Luke, Bonnie McKee, J Kash, Lola Blanc și Fransisca, iar pe cea de producție cu Dr. Luke și Ammo Cirkut, cei care s-au ocupat și de ultimul disc, "Femme Fatale", lansat în martie 2011.

"Întotdeauna am iubit ștrumfii când eram copil, iar acum băieții mei sunt cei mai mari fani ai ștrumfilor. Am vrut să le fac o surpriză și să înregistrez o piesă pentru film", a declarat Britney Spears.

Noua peliculă reprezintă o continuare a filmului lansat în 2011. De această dată ștrumfii fac echipă cu prietenul lor din lumea oamenilor pentru a o salva pe Smurfette, interpretată de Katy Perry. Aceasta a fost răpită de către Gargamel pentru abilitatea sa de a produce o poțiune magică care poate transforma cea mai nouă creație a maleficului vrăjitor într-un ștrumf adevărat.

La începutul anului 2013 Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, așa încât a decis să renunțe la emisiune înainte de a fi concediată.

Britney Spears - "Ooh La La" (The Smurfs 2)

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending