Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B'ESTFEST 2013. Impresii din a treia zi de festival - FOTO

Impresii și poze din a treia zi de BESTFEST. Festivalul s-a încheiat pe 7 iulie cu Partizan, headlinerul zilei fiind Chase & Status. Trupe: Enter Shikari, Subscribe, Soliwork.

Publicat

pe

Se intampla la BESTFEST pe 8 iulie 2013

"Așa trebuiau să fie toate zilele", auzeam pe cineva spunând în spatele meu în drumul de la stația de autobuz spre zona de camping. Replica făcea referire la vremea însorită ce-ți deschidea involuntar apetitul pentru distracție. Pe fundal se auzea vocea Elenei de la Electric Fence, ale cărei acute se auzeau din depărtare, de dinainte de a intra în BESTFEST PARK Tunari. A treia zi de festival a început în forță, cu un soare puternic, netulburat de nori, și cu oameni la fel de entuziaști și plini de energie ca în prima zi.

B'ESTFEST Summer Camp 2013 a închis porțile celei de-a șaptea ediții după un weekend în care  64.000 de spectatori s-au strâns în B'ESTFEST Park. Programul concertelor pentru a treia zi de festival a inclus pe listă formații precum: Electric Fence, Hentai Corporation, Shadowbox & Chimie, Goodbye to Gravity, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec, Partizan, Enter Shikari, Chase & Status și Soilwork.

Se intampla la BESTFEST pe 8 iulie 2013

Se intampla la BESTFEST pe 8 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu publicul în a treia zi de BESTFEST 2013

Electric Fence a deschis cea de-a treia zi de BESTFEST cu un concert dinamic, ce impunea un ritm drăcesc. Dezinvoltă și cu o energie molipsitoare, Elena Vasile a invitat publicul la dans, cântând cât o țineau corzile vocale. Alegerea acestei trupe pentru deschiderea zilei a treia de festival ni s-a părut inspirată, publicul fiind atras să intre în hora alternative - world - fusion - electro - rock - d`n`b. Setlistul a inclus piese precum "I`m The Biggest Star" sau "Emilia", single-ul cu care formația a participat anul acesta la Eurovision, încheind competiția pe poziția a doua, cu punctaj maxim din partea juriului de specialitate.

Electric Fence la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Electric Fence la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Electric Fence la BESTFEST 2013

Cea mai excentrică prezență de la BESTFEST 2013 a fost fără doar și poate Hentai Corporation. Cu replici precum "Show me your nipples", un moșit cel puțin descreierat și gesturi ieșite din matca "coregrafiei de concert", cehii au ridicat sprâncenele celor din public.  "Danke sher! Merci! Alright!" au fost cuvintele de mulțumire Hentai Corporation, venite după un desfrâu muzical dificil de descris în cuvinte. Am observat însă că de îndată ce membrii Hentai au început să-și scuture pletele, vântul a început să bată cu putere, în asonanță parcă cu furtuna de decibeli.

Hentai Corporation la BESTFEST 2013

Hentai Corporation la BESTFEST 2013

Vezi galeria de poze cu Hentai Corporation la BESTFEST 2013

Chimie  &  Shadowbox a fost o prezență mai puțin atractivă din punctul nostru de vedere, personalitatea trupei lăsând de dorit. Anumite ritmuri ne aminteau de Subcarpați, piesele neavând însă un cârlig care să ne prindă atenția. "Bună seara domnișoarelor și doamnelor, Faceți gălăgie, motherfucker", a salutat publicul solistul trupei, replica fiind urmată de un îndemn la o susținere activă: "Toată lumea, dar toată lumea, mâna sus!". Entuziasmul celor din fața scenei a fost însă destul de reținut.

Goodbye To Gravity  au urcat pe scena Coca-Cola de la BESTFEST dând metalului românesc ceea ce i se cuvine. Băieții au întreținut atmosfera cu piese de pe albumul lor de debut, solistul Andrei Găluț dând dovadă de o voce bine articulată pentru genul muzical căruia îi dă glas.  "Încheiem concertul cu ultima piesă de pe album. Este a treia oară când venim la BESTFEST, ne place aici. We will be baaack!", au concluzionat membrii Goodbye To Gravity, publicul aplaudând cu generozitate. Urmărește interviul cu Goodbye To Gravity acordat InfoMusic.

Goodbye to Gravity la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Goodbye to Gravity la BESTFEST pe 7 iulie 2013


Vezi galeria de poze Goodbye to Gravity

În paralel cu concertul Goodbye To Gravity, pe scena Jagermeister, Partizan demonstra publicului BESTFEST că încă "au cu ce", rock-ul cu sirop de sarcasm pe care îl produc fiind gustat  în continuare. Trupa a cântat în formulă de doi - Adrian Pleșca "Artan" și Răzvan Moldovan -, arătând celor prezenți că muzica îi menține încă tineri, mesajul pe care îl transmit rămânând actual de-a lungul anilor asemenea scrierilor lui Caragiale.

Partizan la Bestfest 2013

Partizan la Bestfest 2013

Vezi galeria de poze cu Partizan la BESTFEST 2013

Enter Shikari au fost așteptați de către mulți dintre fanii BESTFEST, britanicii având parte de un public pus pe fapte mari. În fața scenei Ciuc oamenii s-au dezlănțuit de la primele acorduri, melanjul interesant de metal și muzică electronică fiind gustat și savurat prin miscări ample de dans și fani luați în brațe de către cei din jur pentru a fi aruncați în aer. Enter Shikari a adus pe scena BESTFEST o abordare unică în ce privește sound-ul, muzica acestei formații producând fuziunea perfectă dintre două genuri extrem de apreciate ale industriei: rock și electro. "Did you have a good time? A marvelous time. BESTFEST! BESTFEST! BESTFEST! YEAH! Merci", a exclamat Rou Reynolds, care pe parcursul concertului nu s-a sfiit să facă băi de mulțime.

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Enter Shikari la BESTFEST 2013

"Good evening ladies and gentlemen. We are Subscribe. How are you feeling?", au salutat publicul membrii celei mai respectate trupe din underground-ul ungar. Muzica acestei formații încorporează foarte multe influențe, de la progressive modern metal la folk, jazz, reggae, hardcore și chiar funk, rezultatul fiind un vârtej de energie și ritmuri nebune ce își găsesc inexplicabil numitor comun.  "How many ladies in the house tonight?", a strigat solistul pe la jumătatea concertului, după ce nu a stat locului nicio clipă, zbânțuindu-se în public și pe scenă și cățărându-se ca o maimuță orinde i s-a permis. Publicul s-a simțit excelent, dansând și cântând alături de unguri de la început până la sfârșit.

SUBSCRIBE la BESTFEST pe 7 iulie 2013

SUBSCRIBE la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Subscribe la BESTFEST 2013

Chase and Status au introdus publicul BESTFEST în transa de electro-dance, înainte ca americanii să urce pe scenă fanii aștepându-i "numărând elefanți". "Go crazy Romania!", au strigat cei de pe scenă, mii de mâini fluturând în aer în ritm de dubstep. Headlinerii zilei au antrenat peste 7.000 de spectatori, cuvântul de ordine fiind, încă o dată, energie. "Jump, jump, jump! Make some noise!", se auzea de pe scenă, în timp ce în public beat-ul electro al britanicilor crease o masă compactă de fani ce se mișcau în același ritm. Deși publicul care s-a strâns în fața scenei Ciuc pentru a-i asculta pe Chase and Status a fost mai puțin numeros decât cel din seara precedentă, venit pentru a-l asculta pe Nas, atmosfera a fost pe măsura nebuniei Drum and bass și breakbeat de pe scenă.

Chase & Status la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Chase & Status la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Chase & Status la BESTFEST 2013

După desfrâul electro, suedezii de la Soilwork au adus death metalul melodic pe scena Coca-Cola. La fel ca și celelalte trupe ce au concertat în cea de-a treia zi de festival, formația încorporeză în piesele pe care le compun mai multe stiluri muzicale: blues rock, alternative metal și progressive, nuanța distinctivă fiind dată de agresivitate în riff-uri, tobe, voce.

SOILWORK la BESTFEST 2013

SOILWORK la BESTFEST 2013

Vezi galeria de poze cu Soilwork la BESTFEST 2013

Concerte & turnee

Focus in The Park 2022 ale loc în luna august; Vezi lineup-ul

Focus in The Park revine în 2022 cu o nouă ediție. Festivalul va avea loc în parcul Sub Arini din Sibiu, având confirmați în lineup artiști și trupe precum Irina Rimes, Subcarpați, Omul cu șobolani și Partizan. Organizatorii promit "cel mai frumos Focus in the Park de până acum".

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

Focus in The Park, "festivalul pentru un stil de viață alternativ", va avea loc anul acesta în perioada 24 - 28 august. Organizatorii au stabilit deja lineup-ul final, gândit pentru a satisface orice iubitor de muzică alterantivă. Ca de obicei, intrarea la evenimentul din Sibiu este liberă.

"Anul acesta ne vedem în parcul Sub Arini cu artiști unul și unul, la cel mai frumos Focus in the Park de până acum", au transmis organizatorii.

Lineup-ul Focus in The Park 2022:

Pe scenă vor urca:

 • Subcarpați
 • Irina Rimes
 • Șuie Paparude
 • Partizan
 • Omul cu șobolani
 • Basska
 • byron cu Filarmonica de Stat Sibiu
 • Moonlight Breakfast
 • Jazzybit

La eveniment vor cânta și artiști locali precum: onenightstand, Wildchild Band, The Noise, Crocodile Paradox și Charlie Fălămaș.

Muzica nu se va opri niciodată pentru că la butoane vor fi: Vlad Dobrescu, Yardie Flo, DjDark, FunkyDrop, Coralie de Gonzaga, Lowelt, Disconnected, Tutzi, Mate, Ioana și Kiki.

Despre Focus in The Park

Focus in the Park este un eveniment dedicat muzicii alternative, jazz și contemporane. Dincolo de asta, organizatorii invită publicul la o experiență mai complexă, care îmbină perfect muzica cu activitățile în aer liber și gastronomia.

Prima ediție a festivalului Focus in The Park a avut loc în 2018. Publicul s-a putut bucura de Street Food in the Park, Picnic in the Park și Craft Beer in the Park, din lineup făcând parte trupe ca Șuie Paparude, The Mono Jacks și Coma.

Citește în continuare

Concerte & turnee

VUNK, Partizan și KUMM concertează în cadrul SOS Cultura - Programul evenimentului

Prima ediție a evenimentului "SOS Cultura- Susținem, Sprijinim, Stimulăm inițiativa privată în cultură" găzduiește la Sala Gloria din București spectacole de teatru și concerte ale unor trupe precum VUNK, Partizan și KUMM. Intrarea este gratuită.

Publicat

pe

Partizan la Femei pe Matasari pe 29 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci/InfoMusic.ro

În perioada 20 - 24 iunie 2022 are loc prima ediție a evenimentului "SOS Cultura- Susținem, Sprijinim, Stimulăm inițiativa privată în cultura", dedicat operatorilor din domeniul cultural creativ din Sectorul 3 al Capitalei. Evenimentul va cuprinde o serie de concerte, piese de teatru, spectacole de dans și expoziții la sala Gloria (Strada Bucovina nr 6) si paneluri, mese rotunde și workshop-uri la Casa Eliad (Bulevardul Mircea Vodă 5). Accesul este gratuit în baza invitației generate prin iabilet.ro.

Evenimentul "SOS Cultura - Susținem, Sprijinim, Stimulăm inițiativa privata în cultură" va găzdui la Sala Gloria din București spectacole de teatru, dans și concerte, printre trupele anunțate numărându-se Partizan, Kumm, Vunk, Dimitri's Bats.

Program SOS Cultura:

Luni, 20 iunie

 • Ora 19.30 - Eine kleine Nachtmusik- un spectacol de dans de Gigi Căciuleanu
 • Ora 21.00 - concert Partizan

Marți, 21 iunie

 • Ora 19.30 - Alina Manole & Raul Kusak- Joia Păcătoșilor
 • Ora 21:00 - The Sunset Limited- un spectacol de teatru produs de unteatru

Miercuri, 22 iunie

 • Ora 19.30 – concert Marius Matache trio
 • Ora 21.00 – Proof- un spectacol de teatru produs de unteatru

Joi, 23 iunie

 • Ora 19.30 - concert Iordache
 • Ora 21.00 - concert KUMM

Vineri, 24 iunie

 • Ora 19.30 - concert Dimitri's Bats
 • Ora 21.00 - concert Vunk

Expoziții, paneluri și workshop-uri la SOS Cultura

În foaierul Sălii Gloria va exista o expozitie cu lucrările artistului vizual Sergiu Mitrofan (clăparul trupei byron) constând în grafică de afișe și coperte de albume, dar și shadowboxes. Sergiu Mitrofan a folosit diverse tehnici în crearea operelor sale: mozaic, vitralii, embosare, colaj etc.

La Casa Eliad, acolo unde vor avea loc panelurile și workshop-urile conferintei, va exista o expozitie a fotografului Cristian Sutu. Expozitia "Portret de Superheroy" va prezenta portretele unor copii ucrainieni emigrati in Romania si povestile acestora.

"SOS Cultura - Susținem, Sprijinim, Stimulăm inițiativa privata în cultură" se va desfășura pe 3 paliere: dialog, sprijin și organizarea unor manifestări cultural-artistice conexe. Evenimentul va găzdui întâlniri și paneluri cu participarea reprezentanţilor din partea autorităţilor locale, a operatorilor din diferite domenii culturale și reprezentanţi din alte domenii de activitate care, prin specificul lor, au legătură, influenţează sau sunt influenţate de sectorul cultural-creativ. Printre speakeri se numără:

 • Nona Șerbănescu (Arthub), Iulia Popovici (Observator Cultural), Laura Coroianu (AROC), Doru Trăscău (The Mono Jacks), Anamaria Hâncu (Saga Festival), Anca Lupeș (Mastering the Music Business), Ana Niculescu (Cărturești), Dan Fințescu (Kiss FM), Sorin Enus (Europa Creativa), Dan Byron (byron), Codruț Dumitrescu (Overground Music) și mulți alții.

Despre SOS Cultura

Evenimentul "SOS Cultura - Susținem, Sprijinim, Stimulăm inițiativa privată în cultură" este organizat de Primăria Sectorului 3 prin Asociația Star Education și își propune susținerea operatorilor din domeniul cultural-creativ, prezentarea unor exemple de proiecte culturale de succes din sectorul 3, aducerea laolaltă a tuturor celor care activează în domeniile culturale și creative și stimularea colaborărilor între sectoare.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending