Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B'ESTFEST face record de audiență în a doua zi de festival - FOTO

Impresii și poze din a doua zi de BESTFEST. Festivalul a continuat pe 6 iulie cu Subcarpați, headlinerul zilei fiind Nas. Trupe: Grimus, Zob, Biohazard.

Publicat

pe

Audienta record la Bestfest 2013 cu prilejul concertului NAS
Audienta record la Bestfest 2013 cu prilejul concertului NAS │ FOTO: Alex Bărbulescu

Cu mic, cu mare, fanii BESTFEST au revenit în transa de concerte și voie bună pentru cea de-a doua zi de festival. De data aceasta ploaia nu a mai cruțat zona de camping din BESTFEST PARK Tunari, norii negri lăsând în urmă noroi, bălți și zone de teren extrem de alunecoase. Dușca de ploaie ce și-a lăsat amprenta asupra campingului a fost zdravănă, dar scurtă, și din fericire s-a încheiat cu câteva minute bune înainte ca primul concert programat să înceapă. Deși replici precum "sunt fleașcă" sau "poate dacă nu mai plouă, se usucă până mâine" te întâmpinau de cum intrai, cei care au înnoptat în camping au luat în calcul și un eventual duș rece, mulți având în picioare cizme de cauciuc sau bocanci și pelerine de ploaie pe umeri.

În ciuda acestor inconveniențe meteorologice, publicul a venit la BESTFEST în număr record. Peste 28.000 de spectatori au participat la concertele, petrecerile și activitățile organizate în cea de-a doua zi de festival, cu aproximativ 9.000 mai mulți față de prima zi.

Audienta record la Bestfest 2013 cu prilejul concertului NAS

Audienta record la Bestfest 2013 cu prilejul concertului NAS │ FOTO: Alex Bărbulescu

Vezi galeria de poze cu publicul în ce-a de-a doua zi de BESTFEST 2013

Cu un line-up pliat pe hip hop, reggae, afrobeat, electro, drum'n'bass, ska și nu în ultimul rând rock, publicul a ignorat vremea și și-a concentrat atenția asupra concertelor ce urmau. Cea de-a doua zi a festivalului a adus în fața fanilor BESTFEST artiști și trupe de pe trei continente: Europa, America și Africa. Pe listă s-au înscris Nas, Nneka, Biohazard, Subcarpati, Coma, ROA, Zob, Grimus, East Roots, White Walls, Piranha, Gojira & Planet H, Loungerie II și trio-ul olandez de dubstep și drum and bass, Noisia.

East Roots au fost cei care au alungat norii de ploaie, dând startul, conform programului, primului concert al zilei. Mistah B, Adelin Dragu, Cristi Scurtu, Papa L, Mihai Para, Alex Parker și Sorin Nicolescu au răspândit în public un vibe pozitiv, invitând publicul la dans pe ritmuri de reggae și ska. Trompeta a sunat excelent, dând savoare fuziunii de stiluri muzicale abordate.

Primul concert pe scena Coca-Cola a fost susținut de White Walls. Băieții au putut fi ascultați recent și în deschiderea concertului Alternosfera de la Arenele Romane, unde au făcut o impresie foarte bună, publicul cerând chiar și bis. În aceeași formă de zile mari au fost și la BESTFEST, vocea făcând trecerile de la pasajele mai agresive la cele lente fără dificultate, instrumentalul, în paralel, dând bice unui ritm de metal progresiv autentic. Salutul "Suntem White Walls din Constanța", devenit deja o emblemă a trupei, nu a lipsit nici el.

White Walls la BESTFEST 2013 - 6 iulie 2013

White Walls la BESTFEST 2013 - 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu White Walls la BESTFEST 2013

"Sub-car-pați! Sub-car-pați! Haideți mai aproape de scenă. Gata ploaia. (...) Bine v-am găsit BESTFEST! Toată lumea arată bine, se simte bine. Despre asta e vorba", acesta a fost mesajul celor de la Subcarpați transmis unui public în extaz.

Zona dintre scena Ciuc și corturile din spate a fost complet acaparată de public de îndată ce Subcarpați au dat drumul muzicii-manifest-cultural pe care o produc. Atmosfera pe care au creat-o Bean, Vali Umbră, DJ Power, VJ ANDRI și Georgiana Mănăilă a șters orice neplăcere creată de vreme, toți cei prezenți fiind cu mâinile în aer, pregătiți să țină ritmul până la finalul concertului. Fanii trupei au putut asculta piese precum "De când mama m-o făcut", "Balada românului" sau "M-o făcut muma frumoasă", ultimul single lansat. Georgiana Mănăilă, îmbrăcată într-un costum național, a adus pe scena de la BESTFEST aroma de folclor care dă gustul unic Subcarpați. Vocea tinerei artiste a sunat impecabil, mai bine chiar ca pe CD aș îndrăzni să spun.

Subcarpați la BESTFEST 2013

Subcarpați la BESTFEST 2013

Vezi galeria de poze cu Subcarpați la BESTFEST 2013

Odată cu lăsarea întunericului o mare de oameni s-a strâns în fața scenei principale pentru a o întâmpina pe Nneka. Artista de origine nigeriană a cântat în fața a peste 6.000 de oameni, cei prezenți părând a nu se mai sătura de ritmurile de reggae și soul cu influențe africane. Piesele au creat ambianța perfectă pentru o atmosferă relaxantă. Comunicarea cu publicul a fost constantă iar instrumentalul a curs. Din discursul artistei nu au lipsit referiri la diverse probleme politice, Nneka fiind cunoscută pentru implicarea sa în eradicarea corupției. Citește interviul cu Nneka acordat InfoMusic înainte de festival.

Nneka la BESTFEST - 6 iulie 2013

Nneka la BESTFEST - 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Nneka la BESTFEST 2013

În paralel cu concertul susținut de Nneka pe scena principală, băieții de la Zob întrețineau atmosfera pe scena Jagermeister. Moșu, Lonti, Vlase și Forrest au fost dezinvolți ca întotdeauna, direcți și sarcastici. Punk rock-ul pe care îl cântă încă din 1993 a aprins scânteia adrenalinei, cei care au venit să îi asculte fiind absobiți de atmosferă și amintiri din perioada de început a trupei.

ZOB la BESTFEST pe 6 iulie 2013

ZOB la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Zob la BESTFEST 2013

"Bună seara, București!", au strigat cei de la Coma de pe scena Coca-Cola, publicul răspunzând prin aplauze furtunoase. Fanii BESTFEST s-au arătat entuziasmați să îi vadă pe Cătălin Chelemen, Dan Costea, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu, Sorin Petrescu, Răzvan Nastate AKA Sheriff (2012-2013) și Călin Marcu, mulți dintre cei adunați în față știind versurile pieselor pe dinafară. "BESTFEST, mâna sus! Sus, sus, sus!" și "BESTFEST, sunteți gata? Sunteți gata? Sunteți gata?" au fost replicile care au ținut publicul în priză pe tot parcursul concertului. Setlistul a inclus și piesa "Cântă-mi povestea", o melodie extrem de iubită a trupei, ce a fost lansată în 2006, odată cu albumul "Nerostitele".

În paralel, pe scena Jagermeister, au cântat cei de la Grimus. Cortul s-a umplut, publicul având nevoie de un spațiu și mai mare pentru a se desfășura în voie. Popularitatea formației de rock alternativ din Cluj-Napoca a tot crescut din 2005 încoace, anul trecut băieții ajungând să deschidă cel mai mare concert al lui 2012, susținut de Red Hot Chili Peppers pe Arena Națională, precum și concertul Placebo de pe Stadionul Iolanda Balas Soter.

Grimus la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Grimus la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Grimus la BESTFEST 2013

Nebunia a cuprins zona de camping imediat ce pe scena principală a urcat Nas, îndrăgitul rapper din Queens. Rezidenții campingului BESTFEST se strângeau de peste tot, umplând până la refuz zona dintre scenele Coca-Cola și Ciuc și corturile din spate. Prezența rapper-ului a fost anunțată de la pupitrul de mixaj, de la microfon răzbătând până departe "Are you ready for Nas?". După o introducere în care s-a adus un tribut rapper-ilor 2Pac și Biggie Smalls, ce s-au stins din viață în conflictul dintre Coasta de Est și Coasta de Vest, Nas și-a făcut apariția pe scenă, în fața sa fiind o mare de mâini ridicate în aer. Publicul de la BESTFEST a fost mai energic și mai implicat ca niciodată, dansând și sorbind cu privirea fiecare mișcare de pe scenă. Am putut observa chiar și câțiva bodyguarzi din staff-ul BESTFEST dând din cap pe ritmuri de hip hop, tot campusul părând hipnotizat. Setlistul a inclus și hitul "I can", cel mai popular single al rapper-ului american. Atmosfera a fost incendiară, publicul cântând alături de rapper și aplaudând la scenă deschisă.

Concert NAS la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Concert NAS la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Nas la BESTFEST 2013

Ultimul concert al serii de pe scena Coca-Cola a revenit americanilor de la Biohazard. Ritmurile de punk și heavy metal cu elemente de hip hop au crescut pulsul mulțimii, legendele hardcore fiind la primul loc concert în România.

BIOHAZARD în concert la BESTFEST pe 6 iulie 2013

BIOHAZARD în concert la BESTFEST pe 6 iulie 2013

Vezi galeria de poze cu Biohazard la BESTFEST 2013

Ultima zi de festival, 7 iulie, îi va aduce în prim plan pe membrii trupei Chase & Status într-un show live, în premieră în România, alături de nume internaționale precum Enter Shikari, Soilwork, Friction. Pe scenele festivalului vor urca și Electric Fence, Goodbye to Gravity, Shadowbox & Chimie, Hentai Corporation, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion, Flesh Rodeo, urmând ca distracția să se prelungească până în zorii zilei.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Sărbătoarea Subcarpați 2022 - Program și reguli de acces

Subcarpați reîncepe întâlnirile anuale cu fanii de ziua trupei, pe 1 decembrie, în cadrul Sărbătorii Subcarpați. Evenimentul are loc la Arenele Romane în cort încălzit. Invitații speciali sunt Floare de Maidan și Frate Gheorghe. Te invităm să afli programul evenimentului și regulile de acces.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Subcarpați s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, trupa pune preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Vorbește despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să le transforme într-un discurs patetic.

Program:

 • OPEN DOORS - 18:00
 • Floare de Maidan 19:00-19:30
 • Frate Gheorghe 20:00-20:30
 • Subcarpați - 21:00

Reguli de acces:

 • ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS!!! Se fumează doar în locurile special amenajate!!!
 • Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite.
 • Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, obiecte periculoase;
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor pazi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete și brățări:

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoria Golden Circle vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.

- Categoria Golden Circle - Fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet, precum și în zona Acces General.

- Categoria Acces General - Fără loc, în spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi brățară și nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Bilete Sărbătoare Subcarpați 2022

 • Presale - 109 lei Acces General și 179 lei Golden Circle
 • La intrare: 150 de lei Acces General și 230 de lei Golden Circle

*Zona Golden Circle se afla în fața scenei, în picioare, cu bar separat și are doar 400 de locuri.

**La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Focus in The Park 2022 ale loc în luna august; Vezi lineup-ul

Focus in The Park revine în 2022 cu o nouă ediție. Festivalul va avea loc în parcul Sub Arini din Sibiu, având confirmați în lineup artiști și trupe precum Irina Rimes, Subcarpați, Omul cu șobolani și Partizan. Organizatorii promit "cel mai frumos Focus in the Park de până acum".

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

Focus in The Park, "festivalul pentru un stil de viață alternativ", va avea loc anul acesta în perioada 24 - 28 august. Organizatorii au stabilit deja lineup-ul final, gândit pentru a satisface orice iubitor de muzică alterantivă. Ca de obicei, intrarea la evenimentul din Sibiu este liberă.

"Anul acesta ne vedem în parcul Sub Arini cu artiști unul și unul, la cel mai frumos Focus in the Park de până acum", au transmis organizatorii.

Lineup-ul Focus in The Park 2022:

Pe scenă vor urca:

 • Subcarpați
 • Irina Rimes
 • Șuie Paparude
 • Partizan
 • Omul cu șobolani
 • Basska
 • byron cu Filarmonica de Stat Sibiu
 • Moonlight Breakfast
 • Jazzybit

La eveniment vor cânta și artiști locali precum: onenightstand, Wildchild Band, The Noise, Crocodile Paradox și Charlie Fălămaș.

Muzica nu se va opri niciodată pentru că la butoane vor fi: Vlad Dobrescu, Yardie Flo, DjDark, FunkyDrop, Coralie de Gonzaga, Lowelt, Disconnected, Tutzi, Mate, Ioana și Kiki.

Despre Focus in The Park

Focus in the Park este un eveniment dedicat muzicii alternative, jazz și contemporane. Dincolo de asta, organizatorii invită publicul la o experiență mai complexă, care îmbină perfect muzica cu activitățile în aer liber și gastronomia.

Prima ediție a festivalului Focus in The Park a avut loc în 2018. Publicul s-a putut bucura de Street Food in the Park, Picnic in the Park și Craft Beer in the Park, din lineup făcând parte trupe ca Șuie Paparude, The Mono Jacks și Coma.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Concert "Subcarpați - Dă-i Foale" 2022: program și reguli de acces

Subcarpați invită publicul pe 22 iulie la Romexpo în aer liber la cea de-a treia ediție "Dă-i Foale". Organizatorii evenimentului au anunțat programul și regulile de acces. Te invităm să le afli și tu.

Publicat

pe

Concert Subcarpati la Electric Castle pe 21 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la ora 19:30. După deschiderea porților, publicul poate sosi la orice oră pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Program Subcarpați - Dă-i Foale 2022:

 • OPEN DOORS - 19:00
 • WarmUp DJ Set Flo (Basska) - 19:30-20:30
 • Subcarpați - 21:00-23:00

Reguli de acces la concertul Subcarpați - Dă-i Foale 2022:

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (sunt permise pelerinele);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor la concertul Subcarpați - Dă-i Foale 2022:

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și daca doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

 • VIP - aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu zona de canapele și bar separat.
 • Golden Circle - fără loc, în fața scenei; posesorii de biletele la Golden Circle au voie li la Acces General, dar nu au voie la Categoria VIP.
 • Acces General - în picioare în spatele Golden Circle. Posesorii de bilete la Acces General nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Posesorii de bilete la categoriile VIP și Golden Circle vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria C nu vor primi brățară la acces.

Bilete la concertul Subcarpați - Dă-i Foale 2022:

Prețul biletelor variază între 199 și 99 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending