Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Beck a lansat noul single "I Won't Be Long" - AUDIO

Ascultă pe InfoMusic noul single Beck "I Won't Be Long". Single-ul a lansat mai întâi pe vinil, varianta digitală fiind disponibilă începând cu 8 iulie.

Publicat

pe

Beck
Beck │ FOTO: www.facebook.com

În era digitalizării CD-urile cu muzică încep să dispară în favoarea variantelor digitale. În schimb, vinilurile încep să recâștige teren și din ce în ce mai mulți artiști își lansează muzica în două variante: digital și pe vinil. Astfel, Beck a decis să-și lanseze noul single mai întâi pe vinil, urmând ca varianta digitală să apară pe data de 8 iulie. Acesta se intitulează "I Won't Be Long" și poate fi ascultat mai jos.

"I Won't Be Long" (vinil artwork) / Beck / "Defriended" (vinil artwork)

"I Won't Be Long" (vinil artwork) / Beck / "Defriended" (vinil artwork) │ FOTO: www.facebook.com

Beck revine anul acesta cu noi materiale după o pauză de 5 ani de la ultimul album, "Modern Guilt" din 2008. Artistul lucrează la 2 discuri, dintre care unul va fi acustic. De asemenea, acesta are în plan o serie de single-uri indepedente, ce nu vor fi incluse pe viitoarele album. Primul single-ul "Defriended" a fost dezvăluit la începutul lunii iunie, iar acum Beck prezintă "I Won't Be Long". Ambele cântece au influențe electro, sintetizatoarele folosite creând o atmosferă retro. În plus, artwork-urile realizare pentru cele două single-uri contribuie la această călătorie în trecut.

Albumul acustic va fi lansat cel mai probabil în toamnă. Până atunci, fanii vor mai avea parte de surprize muzicale precum "Defriended" și "I Won't Be Long". Anul trecut, artistul a declarat că are foarte multe piese compuse pe care speră să le finalizeze.

În prezent, Beck se află într-un turneu în Regatul Unit, unde va concerta în Londra și Cambrigde. În luna iulie acesta va fi prezent și la o serie de festivaluri din europa precum Days Off Festival din Paris. De asemenea, acesta va susține un set acustic în Statele Unite împreună cu Bob Dylan și Wilco, iar în august va concerta în Boston și Brooklyn.

Beck - "I Won't Be Long"

Comentează

Trending