Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" - VIDEOCLIP

Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" în care Liam Gallagher îmbracă straie preotești și se pierde într-o mulțime de femei goale.

Publicat

pe

Secvență clip Beady Eye - "Shine A Light"
Secvență clip Beady Eye - "Shine A Light"

Trupa lui Liam Gallagher (ex-Oasis) a lansat un nou videoclip, realizat pentru pentru cel de-al 2-lea extras de pe albumul "BE". Single-ul se intitulează "Shine A Light" și a apărut pe 19 august. În clipul regizat de Charlie Lightening, Gallagher îmbracă straie preotești și se bucură de o masă copioasă alături de colegii săi și de călugărițe. Prezențele feminine apar în varii ipostaze, fie goale în pădure, dansând în jurul focului asemeni unor iele, fie în haine călugărești spunând rugăciuni.

"BE" vine la 2 ani de la albumul de debut al trupei, "Different Gear, Still Speeding". Acesta a fost lansat în această vară pe 10 iunie și a intrat direct pe locul 2 în topul din Marea Britanie. Pentru acest disc grupul a lucrat cu producătorul Dave Sitek, cunoscut pentru colaborările sale cu Yeah Yeah Yeahs, TV on the Radio și Jane's Addiction. Promovarea albumului a început la sfârșitul lunii aprilie cu single-ul "Second Bite of the Apple".

"BE" s-a bucurat de recenzii pozitive, materialul fiind considerat un pas înainte comparativ cu primul disc. Cu toate acestea, se pare că trupa încă își caută identitatea. Formația este alcătuită din foști membri Oasis, care au compus împreună timp de 18 ani. S-au impus cu succes pe piața muzicală cu un rock alternativ cu influențe de britpop și Beatles. Odată cu plecarea lui Noel Gallager și destrămarea grupului, Liam Gallagher încearcă să-și redefinească muzica. Dragostea sa pentru Beatles este încă prezentă în compoziții, dar este greu de crezut că va mai putea egala succesul internațional al lui Oasis. Pe de altă parte, prezența lui Beady Eye la festivalul Glastonbury de anul acesta confirmă popularitatea de care trupa se bucură în Regatul Unit.

Beady Eye - "Shine A Light"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-oJC5dynPy4]

Trending