Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Antonia și-a lansat propria colecție de haine la Moja - FOTO

Antonia a lansat o colecție de haine disponibilă pe site-ul Moja. Artista a realizat colanți, tricouri și costume de baie întregi imprimate cu chipul său.
Moja by Antonia

Moja by Antonia

Antonia a realizat propria sa colecție de haine destinate sezonului de vară. Acestea sunt comercializate pe site-ul Moja, un magazin online dedicat designerilor români. Colecția Moja by Antonia include tricouri, colanți, costume de baie întregi, maieuri și rochii. În total sunt 28 de produse versatile și adecvate stilului urban. Prețurile variază între 149 și 239 de lei.

Moja by Antonia

Moja by Antonia (Foto: www.facebook.com)

Articolele vestimentare semnate de Antonia se împart în 2 categorii. Prima este formată din tricouri, colanți și costume de baie imprimate cu chipul său și cu unul dintre tatuajele sale - un ochi ce are în loc de genele de jos petale. Acestea pot crea look-uri urbane, care accesorizate potrivit sunt foarte feminine. Din cea de-a doua categorie fac parte câteva modele de rochii asimetrice, de diferite lungimi. Acestea au fost concepute în așa fel încât să poată fi purtate atât cu teniși, cât și cu tocuri. Colecția Antoniei include și un accesoriu interesant. Este vorba de un ham pentru talie ce vine în 2 variante: cu catarame și cu portjartier.

"Este o colecție pe care le-o dedic fanilor mei și, de aceea, am conceput exact haine și accesorii pe care le-aș purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii în culori vesele care pot fi purtate atât ziua cât și seara împreună cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorința de a avea o legătura și mai strânsă cu toți cei cu care mă văd la concerte, care mă urmăresc pe Facebook și care mă întreabă mereu de unde îmi cumpâr ținutele. De acum, le vor putea găsi pe www.moja.ro în cadrul colecției Moja by Antonia" - Antonia.

Galerie foto Moja by Antonia

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B'estFest Summer Camp oferă o aplicație gratuită pentru smartphone-uri

B'estFest Summer Camp a pregătit utilizatorilor de smartphone-uri o aplicație mobilă prin care aceștia pot avea acces la tot ce...

Închide