Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

Alexandrina are noi "Pijamale reci". Remix de la Secuem - AUDIO

La doar câteva săptămâni de la dezvăluirea noului videoclip Alexandrina, "Pijamale reci" capătă o nouă identitate muzicală prin remixul realizat de Secuem. Vă invităm să încercați iarăși "pijamalele", noua abordare artistică invitând ascultătorul nu doar la visare, ci și la dans.
Alexandrina -

Alexandrina - "Pijamale reci"

La doar câteva săptămâni de la dezvăluirea noului videoclip Alexandrina, "Pijamale reci" capătă o nouă identitate muzicală prin remixul realizat de Secuem. Vă invităm să încercați iarăși "pijamalele", noua abordare artistică invitând ascultătorul nu doar la visare, ci și la dans. Secuem, ce a remixat și single-ul precedent al Alexandrinei - "Orașul umbre" - se descrie ca un tip de 33 de ani din București care produce și face muzică din plăcere și pasiune.

Alexandrina - "Pijamale reci"

Alexandrina - "Pijamale reci"

"Vin pijamalele!", anunța Alexandrina încă din ianuarie, pregătind publicul pentru lansarea unui nou videoclip. Suspansul s-a încheiat nu demult, chiar pe 1 iunie, clipul piesei "Pijamale reci" venind ca un cadou pentru copilul din noi. În varianta originală, "Pijamale reci" creează o stare de visare, melancolia luând chip prin amintirea anilor trecuți, "amorțiți" în pijamale acum reci. Remixul realizat de Secuem reaușește să amplifice senzualitatea vocii Alexandrinei, fără a se pierde din nostalgie. Linia melodică a piesei devine, de asemenea, mai ritmată, beat-urile de pe fundal fiind atent inserate astfel încât să nu forțeze originalul. Secuem a realizat un remix și pentru single-ul anterior al Alexandrinei, "Orașul umbre", variantă pe care o puteți asculta într-un articol anterior.

Piesa originală "Pijamale reci" va fi inclusă, cel mai probabil, pe următorul album al artistei, al doilea din carieră după "Om de lut". Titlul provizoriu al noului material discografic este "Alexandrina" și ar putea apărea pe piață în toamna lui 2013. Momentan încă se lucrează la piese, procesul fiind însă unul sinuos datorită locației studioului de înregistrări, ce implică deplasări constante la Timișoara. Pentru ca produsul finit să redea 100% ceea ce simte, Alexandrina se va ocupa de întregul proces creativ: text, compoziție, orchestrație, vizual. În lucru sunt 22 de piese, tracklistul nefiind încă stabilit.

Alexandrina - "Pijamale reci" (Secuem REMIX)

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby a lansat clipul "A Case For Shame" - VIDEOCLIP

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents"....

Închide