Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Alexandra Stan va lansa clipul "Baby, It's Ok" feat. FYI - VIDEO

Alexandra Stan va lansa în august primul videoclip de la altercația cu managerul Marcel Prodan. Clipul a fost realizat pentru single-ul "Baby, It's Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct.
Secvență clip FYI feat. Alexandra Stan -

Secvență clip FYI feat. Alexandra Stan - "Baby, It's Ok"

Alexandra Stan vrea să-și reia activitatea muzicală cât mai repede. Artista a postat pe noua sa pagină de Facebook un video de la filmările unui nou clip. Acesta a fost realizat pentru o colaborare cu trupa Follow Your Instinct. Melodia se intitulează "Baby, It's Ok" și poate fi ascultată mai jos.

Videoclipul a fost filmat Marbella, Spaina, cel mai probabil înainte să fie bătută de managerul său, Marcel Prodan. "Baby, It's Ok" este un clip de vară, în care toată lumea se distrează pe plajă sau la piscină. Acesta va fi lansat la începutul lunii august. Piesa a fost produsă de cei de la B.O.M.B în colaborare cu Addis, membru al trupei Follow Your Instinct.

În luna iunie, Alexandra Stan a fost internată de urgență la spital după ce a fost supusă unor agresiuni fizice de către managerul său Marcel Prodan. Aceasta a ales să facă public incidentul și a dezvăluit că în ultima perioadă Prodan avea un comportament jignitor la adresa ei. De asemenea, artista a mărturisit că nici nu știa pe ce sume cânta în concerte și că nu și-a primit banii pe spectacolele din ultimele 6 luni.

Alexandra Stan a depus o plângere în care îl acuză pe Marcel Prodan de șantaj și violență. Dosarul a fost preluat de procurorii DNA care au început urmărirea penală. De când a început scandalul, Prodan nu a putut fi contactat de cei din media, dar a fost surprins de televiziuni pe 25 iunie când ieșea de la sediul DNA. Acesta nu a dat nici o declarație. În prezent, de promovarea Alexandrei Stan se ocupă casa de discuri de care aparține, MediaPro Music.

FYI feat. Alexandra Stan - "Baby, It's Ok" (Behind the scenes)

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica pop are succes datorită sexualității, spune David Attenborough

Sir David Attenborough, celebrul redactor științific și cercetător naturalist britanic și Björk au analizat legătura unică a omului cu muzica...

Închide