Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Ska-P, Pete Tong și Modestep au strâns 18.000 de spectatori la Peninsula

Cea de a treia zi a Festivalului Peninsula a strâns 18.000 de petrecăreți prezenți la concerte precum Ska-P, Modestep sau la evenimentul electro al lui Pete Tong.
Modestep la Festivalul Peninsula 2013

Modestep la Festivalul Peninsula 2013 (foto: Peninsula)

Cea de a treia zi a Festivalului Peninsula cu numărul 11 s-a dovedit a fi un real succes, cu 18.000 de petrecăreți prezenți la concerte precum Ska-P, Modestep sau la evenimentul electro a lui Pete Tong.

Publicul de la Festivalul Peninsula 2013 - concert COMA

Publicul de la Festivalul Peninsula 2013 - concert COMA (Foto: Peninsula www.facebook.com)

Ziua de sâmbătă a început cu favoriții genului metal – pe Scena Mare au urcat Coma și pe Kiss Terrace, Subscribe – după care, tot pe Scena Mare, au răsunat 32 din cele mai cunoscute piese de punk inventate vreodată, interpretate de Marky Ramone’s Blitzkrieg. Seara a culminat cu o petrecere nebună de care s-au făcut responsabili bașcii de la Ska–P – ei au revenit la Peninsula, după o pauză de doi ani, cu umor, dar și cu mesaje serioase, spre bucuria fanilor care s-au dezlănțuit în fața scenei.

Pe Kiss Terrace au revenit cei de la N.O.H.A., urmați de cea mai populară trupă de dubstep din lume, Modestep, care a dictat un tempo infernal petrecăreților. La  Freedom Music Arena a mixat până în zori de zi legenda muzicii house, britanicul Pete Tong.

Poze de la Peninsula 2013 - a treia zi

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Pentru a zecea ediție, specialiștii Independence Zone au chestionat peninsularii pe teme consumului de droguri și alcool. Doar 20% din cei 605 tineri chestionați au încercat măcar o dată în viață un drog. De asemenea, două treimi din cei care au răspuns întrebărilor nu au manifestat niciodată semne de depresie. Peste 1000 de participanți au cumpărat brățări "Ditch drugs, choose school" la prețul simbolic de 4 lei. Banii obținuți vor servi la specializarea a 15 tineri în domeniul consilierii. Independence Zone este rezultatul colaborării la nivel profesional, în domeniul prevenției, dintre Secția de Asistență Socială a Universității Babeș-Bolyai, Organizația Caritas din Cluj și cea din Satu Mare, Asociația Pro Karma și Asociația Părinților Báthory. Toate își desfășoară activitatea la Peninsula încă din 2004, cu ajutorul Biroului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Coma
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
16.000 de persoane au participat în cea de-a doua zi a Festivalului Peninsula

Festivalul Peninsula a strâns 16.000 de spectatori în ziua de vineri, 19 iulie 2013, când headlineri au fost Emir Kusturica...

Închide