Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Vunk a lansat "Așa, și?!" - LYRIC VIDEO

Ascultă noul single Vunk, "Așa, și?!", doza de optismism și altrusim necesare unui trai sănătos, în opinia lui Cornel Ilie și a colegilor săi.
Vunk

Vunk

Într-o perioadă în care mai toată lumea spune că are o problemă - socială, economică sau personală - trupa Vunk lansează o piesă despre puterea de a spune "Asa, si?!" la orice ți se întâmplă. Cu apetitul deschis pentru optimism, ironie și altrusim, vă invităm să ascultați melodia și să lăsați deoparte, pentru câteva minute, stresul zilnic și momentele mai dificile ale vieții. Noul lyric video Vunk, realizat pentru piesa "Asa si?!" și lansat alături de MediaPro Music, poate fi urmărit mai jos.

Vunk

Vunk

"Eu, între două străzi, într-o plimbare, acum vreo zece zile, am găsit o soluție la toate ghinioanele sau momentele neplăcute pe care le avem, din cand în cand: Așa, și? Mergem, întotdeauna, înainte cu zambetul pe buze și ne așteptăm rândul la zilele cele mai frumoase pe care le vom împărți cu oamenii cei mai iubiți din viața noastră", mărturisește Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Cornel le-a cântat pentru prima dată piesa colegilor într-o cameră de hotel, după un concert la Iași, iar o înregistrare a distracției lor, care a fost postata pe pagina de facebook a trupei, a devenit în scurt timp viral. Inspirați de succesul piesei, băieții de la Vunk au realizat un lyric video în care Cornel scrie pe cartoane versurile, rând pe rând, și completează textul cu o serie de obiecte "cu mesaj".

Dincolo de îndemnul la optimism și la a învinge greutățile, cu noua piesă "Asa si?!", Cornel Ilie și băieții transmit un mesaj important, acela de a avea grijă de cei din jurul tău, indiferent de momentele dificile prin care treci, și de a te bucura de clipele frumoase chiar dacă uneori întârzie să apară. Videoclipul, ce poate fi urmărit mai jos, se încheie cu mesajul "Câteodată pentru fericire trebuie să stai la coadă... Când îți vine rândul, ia și pentru alții".

LYRIC VIDEO: Vunk - "Așa, și?!"

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultima lună cu prețuri promoționale pentru biletele B'estFest 2013

A mai rămas aproximativ o lună până la startul celei de-a șaptea ediții de B’estFest, fanii celui mai mare festival...

Închide