Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Antarctica și raku au lansat clipul "Singurătate Urbană" - VIDEOCLIP

Antarctica și raku au colaborat pentru o piesă numită "Singurătate Urbană", iar videoclipul acesteia poate fi vizionat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Delia/Antarctica
Delia/Antarctica

Antarctica și raku au început promovarea unui nou single, care acum beneficiază și de un videoclip oficial. Piesa se numește "Singurătate Urbană" și a fost scrisă de solista trupei și interpretul de rap. Videoclipul regizat de Christu de la Chill Brothers /7 Roads Films a fost filmat la mijlocul lunii mai, pe parcursul a trei zile, pe străzile din București, cu două opriri strategice: Dianei 4 și Club Control. Partea de styling și imagine a fost asigurată de Ioana Nicolescu (Code Noir Style).

Secvenţe din videoclipul "Singurătate Urbană"

Secvenţe din videoclipul "Singurătate Urbană"

"Singurătatea în mulțime pe un fundal sonor optimist este cântecul orașului, este ceea ce asculți atunci când bați strada la picior, este oglinda din care imaginea omului contemporan, cu emoțiile și sensibilititatea sigilate, se reflectă perpetuu, în tot și în toate", ne-a mărturisit Delia, solista Antarctica.

Povestea videoclipului surprinde călătoria căutării propriei identități pierdute în tumultul peisajului urban modern, înfățișând spectacolului la care, astăzi, fiecare dintre noi participă și în același timp asistă. Omul contemporan, bruiat de zgomotul surd al orașului și de haosul imaginilor derulate pe repede înainte, se dizolvă în mulțime și în numărul infinit de posibilități, înstrăinându-se de sine însuși și de lume.

Versurile și compoziția piesei îi aparțin Deliei și lui raku, iar orchestrația membrilor trupei Antarctica. Piesa a fost înregistrată în studioul No Stress Media, unde partea de mix  și mastering a fost asigurată de Dan Georgescu / byron.

Urmărește videoclipul oficial ANTARCTICA & RAKU - Singurătate Urbană

Pe albumul de debut, “Explorers”, trupa (inițial în formulă de duo) scoate la lumină peisajele fantastice ale lumilor pe care le poartă în sine, o reflecție caleidoscopică grefată pe sunete electronice glaciale, reliefată de pasajele narative ale Deliei. Albumul s-a bucurat de ecouri favorabile în underground-ul românesc, cinci single-uri de pe album fiind difuzate la Radio Guerrilla. Abordarea actuală a trupei testează limitele genurilor și tiparelor muzicale, cuprinzând influențe din new wave, synthpop, muzică electronică de avangardă, grunge și ritmuri jazz, combinate cu energia tobelor și liniilor de bas.

Trending