Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Antarctica și raku au lansat clipul "Singurătate Urbană" - VIDEOCLIP

Antarctica și raku au colaborat pentru o piesă numită "Singurătate Urbană", iar videoclipul acesteia poate fi vizionat pe InfoMusic.
Delia/Antarctica

Delia/Antarctica

Antarctica și raku au început promovarea unui nou single, care acum beneficiază și de un videoclip oficial. Piesa se numește "Singurătate Urbană" și a fost scrisă de solista trupei și interpretul de rap. Videoclipul regizat de Christu de la Chill Brothers /7 Roads Films a fost filmat la mijlocul lunii mai, pe parcursul a trei zile, pe străzile din București, cu două opriri strategice: Dianei 4 și Club Control. Partea de styling și imagine a fost asigurată de Ioana Nicolescu (Code Noir Style).

Secvenţe din videoclipul "Singurătate Urbană"

Secvenţe din videoclipul "Singurătate Urbană"

"Singurătatea în mulțime pe un fundal sonor optimist este cântecul orașului, este ceea ce asculți atunci când bați strada la picior, este oglinda din care imaginea omului contemporan, cu emoțiile și sensibilititatea sigilate, se reflectă perpetuu, în tot și în toate", ne-a mărturisit Delia, solista Antarctica.

Povestea videoclipului surprinde călătoria căutării propriei identități pierdute în tumultul peisajului urban modern, înfățișând spectacolului la care, astăzi, fiecare dintre noi participă și în același timp asistă. Omul contemporan, bruiat de zgomotul surd al orașului și de haosul imaginilor derulate pe repede înainte, se dizolvă în mulțime și în numărul infinit de posibilități, înstrăinându-se de sine însuși și de lume.

Versurile și compoziția piesei îi aparțin Deliei și lui raku, iar orchestrația membrilor trupei Antarctica. Piesa a fost înregistrată în studioul No Stress Media, unde partea de mix  și mastering a fost asigurată de Dan Georgescu / byron.

Urmărește videoclipul oficial ANTARCTICA & RAKU - Singurătate Urbană

Pe albumul de debut, “Explorers”, trupa (inițial în formulă de duo) scoate la lumină peisajele fantastice ale lumilor pe care le poartă în sine, o reflecție caleidoscopică grefată pe sunete electronice glaciale, reliefată de pasajele narative ale Deliei. Albumul s-a bucurat de ecouri favorabile în underground-ul românesc, cinci single-uri de pe album fiind difuzate la Radio Guerrilla. Abordarea actuală a trupei testează limitele genurilor și tiparelor muzicale, cuprinzând influențe din new wave, synthpop, muzică electronică de avangardă, grunge și ritmuri jazz, combinate cu energia tobelor și liniilor de bas.

Citește mai multe despre AntarcticaDelia OpranRaku
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Regizorul David Lynch, a lansat un nou single, "Star Dream Girl" - AUDIO

Regizorul american David Lynch, cunoscut pentru filmele "Twin Peaks", "Mulholland Drive", "Blue Velvet", "The Elephant Man" sau "Eraserhead", va lansa...

Închide