Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

VAMA caută o fată în boxeri și tricou alb care să cânte la B'ESTFEST

Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013. Tudor Chirilă caută o tânără care să cânte cu el piesa "Fata în boxeri și tricoul alb".
Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013

Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013

Vama este din nou în căutarea unei prezențe feminine, de această dată nu pentru un clip, ci pentru cântat. Tudor Chirila și trupa sa vor concerta anul acesta pentru prima dată la B'ESTFEST, în prima zi, pe 5 iulie. În cadrul show-ului, Vama va interpreta și piesa "Fata în boxeri și tricoul alb" și vrea să ofere șansa unei tinere cu aptitudini muzicale că cânte melodia împreună cu formația. Doritoarele sunt rugate să trimită o înregistrare cu interpretarea cântecului pe e-mail-ul [email protected] până luni, 1 iulie.

Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013

Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013

Trupa Vama a fost mereu o susținătoarele a vocilor tinere și a încercat cu fiecare ocazie să ofere o șansă de promovare artiștilor aflați la început de drum. Cu ocazia concertului pe care îl vor susține la B'ESTFEST 2013, în prima seară a festivalului, cei din formație se află în căutarea unei voci feminine tinere care să interpreteze alături de ei piesa "Fata în boxeri și tricoul alb".

"Noi o să ne uităm pe aceste înregistrări și dacă vom găsi o fată care ne spune ceva și care semnifică ceva pentru noi și pentru cântec o s-o invităm cu noi la repetițiile dinaintea concertului și bineînțeles pe scenă în seara de 5 iulie", a declarat Tudor Chirilă în înregistrarea video pe care o puteți urmări mai jos.

De când a revenit anul trecut cu cel de-al doilea album, Vama se bucură de săli pline la concerte și de aprecierile fanilor. Cel mai recent single lansat "Perfect fără tine" se numără printre hiturile verii 2013 cu peste 1,7 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube, la doar o lună de la premieră. Grupul va concerta pentru prima dată la B'ESTFEST începând cu ora 20:00, pe scena Ciuc Premium Stage.

B'ESTFEST Summer Camp 2013 se desfășoară în perioada 5-7 iulie, în aceeași locație din Tunari. În afară de trupe românești precum Vama, Omul cu Șobolani, Vița de Vie și Coma, publicul va avea parte de concerte extraordinare cu Chase & Status, Texas, Nas și mulți alții. Pentru detalii despre bilete și abonamente, program, transport și camping accesați pagina B'ESTFEST 2013 din Agenda InfoMusic.

Vama invită oficial o voce tânără de fată pe scena B'ESTFEST 2013

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=v3s-_QNENdw&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST Summer Camp - corturi de închiriat, transport și parcare

Tot ce trebuie să știi despre campingul din cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013. Prețuri corturi, reguli de acces, locuri de...

Închide