Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Trupa Hi-Q revine pe sticlă cu emisiunea "Vara pe val"

După 11 ani de la ultima emisiune Hi-Q în formula consacrată, trupa revine pe sticlă cu matinalul "Vara pe val". Emisiunea va fi difuzată pe TVR1 și TVR2.
Hi-Q

Hi-Q

După 11 ani de la ultima emisiune Hi-Q în componența consacrată, respectiv Dana Nălbaru, Florin Grozea și Mihai Sturzu, trupa revine pe sticlă cu matinalul "Vara pe val". Noua emisiune va fi transmisă zilnic, în direct de la mare, de pe plaja TanTan din Mamaia.

Hi-Q

Hi-Q (Foto: www.facebook.com)

"Vara pe val" va fi difuzată de Televiziunea Română începând cu data de 8 iulie. Alături de cei trei membri ai trupei vor fi două echipe, din partea TVR 1 și TVR 2, compuse din Dalia Puşcă, Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Tudor Furdui,  Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna ș.a. Programele din cadrul proiectului „Vara pe val“ vor fi difuzate dimineaţa, după-amiaza şi seara, pe ambele canale ale televiziunii române, de la ore diferite.

"O surpriză de mult aşteptată de români este pregătită de TVR şi de îndrăgiţii membri ai trupei Hi-Q: Dana, Mihai şi Florin. Un nou concept de emisiune de divertisment va lua cu asalt publicul din România, dându-i ocazia să participe în mod interactiv, în fiecare dimineaţă de la 09.00 la 10.00, alături de vedetele preferate, la start-ul fiecărei zile de vacanţă.

Astfel, Dana, Mihai şi Florin vor fi prezentatorii emisiunii “Vara pe Val”, alături de alte vedete de la noi, începând cu data de 8 iulie, până pe data de 19 august, de pe plaja TanTan din Mamaia, în fiecare zi.

Aşa că, dacă doriţi să începeţi şi să terminaţi fiecare zi cu voie bună, de pe 7 iulie, în fiecare zi de între 9 şi 10 dimineaţa pe TVR 1 şi seara pe TVR 2, fiţi alături de trupa Hi-Q şi invitaţii lor la cea mai tare emisiune de divertisment, plină de concursuri pentru voi, “Vara pe Val”.

Concursuri pe Facebook, invitaţi de seamă şi ocazia unică să deveniţi vedete în echipele celor trei artişti îndrăgiţi vă aşteaptă.

Iar plaja însorită vă va deveni astfel prietenă, chiar dacă nu sunteţi la mare! Să nu aveţi regrete însă! Mihai se va plimba prin toată ţara şi va fi reporterul nostru special aşa că mare atenţie: s-ar putea, pe neaşteptate, să fiţi alături de noi la „Vara pe Val”." - Hi-Q

Anul acesta se împlinesc 13 ani de la debutul în televiziune al formației Hi-Q. Trupa a prezentat de-a lungul anilor emisiuni precum "Totul va fi bine !", "Hi-Q noi !" sau "Trăieste-ți vara !".

Hi-Q - "Luni"

Citește mai multe despre Hi-Q
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Todo Mundo", cântecul oficial al Campionatului Mondial Brazilia 2014 - VIDEOCLIP

"Todo Mundo" interpretat de Gaby Amarantos și grupul de samba Monobloco este cântecul oficial al Campionatului Mondial Brazilia 2014 -...

Închide