Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Blaxy Girls revine cu single-ul "Adio" - VIDEOCLIP

Tinerele de la Blaxy Girls revin cu noul single "Adio", pentru care au lansat și un videoclip. Acestea au renunțat la teniși în favoarea tocurilor înalte.

Publicat

pe

Blaxy Girls - "Adio" video
Blaxy Girls - "Adio" video

Rucsy, Cristina, Gela, Diana și Ana, adică trupa Blaxy Girls, au renunțat la tenișii și look-ul punk rock care le-a caracterizat la debut. Adolescentele au devenit tinere femei și au trecut la platforme, tocuri înalte și rochii elegante. Nu doar vestimentațiile au suferit modificări ci și stilul muzical, îndreptat mult mai mult spre pop și chiar dance, după cum se poate observa în videoclipul noului single "Adio", pe care îl puteți vedea mai jos.

Blaxy Girls - "Adio" single 2013

Blaxy Girls - "Adio" single 2013

Cântecul este compus de Adrian Sina, de la Akcent, iar filmările s-au desfășurat pe plaja sălbatică din Vadu, sub regia lui Anthony Icuagu și Alexandru Popescu, care au mai colaborat cu artiști precum Connect-R, Crush și Alexandra Ungureanu, Raluka sau Andreea Bălan.

"Piesa e extrem de melodioasă și sensibilă, dar în același timp perfectă pentru petrecere, iar nouă ne place mult! Este ceva diferit de ceea ce am cântat până acum și suntem sigure că este ceea ce trebuie în momentul de fața!" - Rucsy

Solista, și-a pus amprenta asupra manierei de interpretare, regăsindu-se în versuri și amintindu-și la fiecare sesiune de studio de dezamăgirile pe care i le-au adus băieții din viața ei. De fapt, toate fetele din formație spun, prin această piesă, "Adio" băieților care le rănesc, băieților care nu cred în iubire, petrecăreților și fanților sentimentali.

Trupa Blaxy Girls a luat naștere în octombrie 2007, pe malul Mării Negre, când fetele aveau între 15 și 19 ani. Cele 5 fete au semnat atunci contractul cu producătorul Costi Ioniță, iar în decembrie cu casa de discuri Roton. Primul single, "If You Feel My Love" a propulsat grupul în primele locuri ale topurilor muzicale din România. Succesul a continuat cu cel de-al doilea single, "Dear Mama", al cărui videoclip a fost lansat de ziua internațională a femeii, pe 8 martie. Albumul de debut a apărut în decembrie 2008. Fetele și-au încercat norocul la Eurovision de câteva ori și au reușit să ajungă până în finala națională. A urmat o perioadă lipsită de succese pentru cele de la Blaxy Girls. Se pare că fetele sunt hotărâte ca în 2013 să recâștige din popularitate, iar single-ul "Adio" cu noul stil muzical și vestimentar este primul pas. Rămâne de văzut dacă fetelor vor putea reitera succesul de la început.

Blaxy Girls - "Adio"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NN_ECNo2LpI]

Trending