Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

"Treasure" cu aroma anilor '80 de la Bruno Mars - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Bruno Mars, "Treasure". Piesa readuce în tendințe aerul retro, influența unor artiști precum Michael Jackson, Prince fiind vizibilă.

Bruno Mars a lansat cel de-al treilea single de pe albumul "Unorthodox Jukebox". Piesa se numește "Treasure" și poartă ascultătorul către anii disco ai Gloriei Gaynor și Donnei Summer, întregul scenariu al clipului fiind gândit pentru a reda aerul funky al acelei perioade. De la decor, lumini, îmbrăcăminte, până la calitatea imaginii și coregrafie, videoclipul este în ton cu anii '70 - '80 până la cel mai mic detaliu.

Bruno Mars - "Treasure"

Bruno Mars - "Treasure" (Foto: www.europapress.es)

Bruno Mars se simte în largul lui pe muzica anilor disco și fără un efort vizibil transmite energia acelei perioade. Cu un zâmbet contagios, naturalețe în mișcări și un ritm ce te ridică de pe scaun, artistul pop reușește să reactiveze magia unui stil muzical uitat prin sertarele cu viniluri. Prin noul single "Treasure", febra disco revine, influența unor artiști precum Michael Jackson și Prince simțindu-se pe această piesă mai mult decât pe melodiile anterioare.

"Treasure" a fost bine primită de către critici, Billboard apreciind că acest stil "îi vine bine" lui Bruno Mars, Entertainment Weekly remarcând că piesa reușește să readucă în tendințe costumele ce se purtau în anii disco. Rolling Stone Magazine observă ceva din gustul Jackson și Prince, concluzionând că Mars și-a dat seama că "anumite beat-uri cu potențial de flirt nu se demodează niciodată".

Piesa a fost compusă de Bruno Mars în colaborare cu Philip Lawrence, Ari Levine și Phredley Brown. Single-ul a fost interpretat în premieră în ianuarie, în cadrul emisiunii "Jimmy Kimmel Live". Melodia a debutat pe poziția 25 în topul Billboard Bubbling Under Hot 100 și pe locul 98 în Canada. În Germania, "Treasure" a urcat de pe locul 91 pe 25 în doar o săptămână de la lansare. Videoclipul a fost filmat în Las Vegas în mai 2013, rolul dansatoarei din clip fiind interpretat de către modelul Taja Riley.

 VIDEOCLIP OFICIAL: Bruno Mars - "Treasure"

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hurts revine cu un nou clip - "Somebody To Die For" - VIDEO

Hurts va începe promovarea piesei "Somebody To Die For", extrasă de pe cel mai recent material. Urmăreşte clipul acesteia care...

Închide